Sambal Manis BIO (200g - Yakso)
Biologische sambal manis van Yakso is een mildere variant op de gewone sambal. De sambal heeft heeft een zoete smaak en is gebakken, waardoor de smaak van de pasta intenser is.
Deze sambal manis van Yakso is een mildere variant op de gewone sambal. De sambal heeft heeft een zoete smaak en is gebakken, waardoor de smaak van de pasta intenser is. Sambal manis is lekker in Oosterse gerechten, marinades en sauzen. Door de milde smaak is de sambal ook lekker als smaakmaker in dips, door een omelet of op een boterham met (pinda)kaas.
Yakso biologische sambal manis ingrediënten
Sambal oelek* (cayenne pepers*, zout, azijn*, maiszetmeel*), ui*, agavesiroop*, zonnebloemolie*, ketjap manis* (water, SOJAbonensap*, suiker*, melasse*, zeezout, specerijen*), maiszetmeel*, zeezout*, knoflook*, verdikkingsmiddel: xanthaangom. * van biologische herkomst
Yakso biologische sambal manis voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 885 kJ (214 kcal) |
Vet | 13 g |
- waarvan verzadigd | 1,5 g |
Koolhydraten | 22,5 g |
- waarvan suikers | 16,6 g |
Voedingsvezels | 0,9 g |
Eiwit | 1,3 g |
Zout | 7,6 g |