Nugi No 21 - Pink Pepper Bergamot Eau de Parfum (50-100ml)

€ 59,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Even een mega boost nodig? Verkwikkender dan deze mix van tintelfrisse bergamot met een bite van roze peper kan gewoon niet! Je bent in no-time ontwaakt en klaar voor alles dat komen gaat.

Inhoud
Aantal

Verkwikkend werkt deze parfum zeker! Heb je een belangrijke dag of kan jij wel een oppepper gebruiken? Dan is dit jouw geur. 

Nugi No 21 Pink Pepper Bergamot ingrediënten

Natuurlijk wil je weten welke ingrediënten er in No 21 zitten: 

INCI: Alcohol, Aqua, Perfume (Fragrance), Methylethylketon, Citral, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool

Zoals je wellicht al weet met de allergenen zoals Citral, Geraniol en Limonene, zijn dit géén toegevoegde ingrediënten. Deze allergenen zijn een vast onderdeel van natuurlijke etherische oliën en daarmee dus eigenlijk onderdeel van het ingrediënt 'Parfum' in de INCI.

Waarom wordt het dan tóch altijd apart opgenomen in de INCI? Dat schrijft de regelgeving voor. Dit is verplicht gesteld omdat sommige mensen overgevoelig hierop kunnen reageren en zo is het voor deze groep mensen duidelijk welke allergenen in het parfum zitten. 

Nugi No 21 Mijn man Ngoc

De herinnering: 

Het grote verhaal van Nugi begon toen ik Ngoc op mijn 21e ontmoette. Ngoc (spreek uit als: Nok) en ik vulden elkaar vanaf dag één ongelofelijk goed aan. Hij weet als arts alles over het beschermen en verzorgen van de huid. En ik ben al heel mijn leven bezig met parfums. Toen ik de uitdaging aanging om Ngoc te vertalen in een geur, dacht ik aan zijn belangrijkste karaktereigenschappen. Hij is scherp, helder, en onvoorstelbaar energiek. Ik vind hem dan ook typisch bergamot, vanwege de heldere, frisse, opwekkende geur. Bergamot is een van oorsprong Zuid-Vietnamese citrusvrucht. Ook om die reden past de geur van bergamot als geen ander bij Ngoc; hij is geboren in Bien Hoa, een dorpje in het zuiden van Vietnam. Dan is het misschien overbodig om te vertellen dat bergamot mijn favoriete geur is...

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten