Medihemp Glow Chaga & Hennep Bio (10ml)

€ 34,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Medihemp Glow Chaga & Hennep is een tinctuur op basis van biologische chaga paddenstoelen. Chaga wordt in Siberië ook wel ‘Geschenk van God’ genoemd. Deze tinctuur is aangevuld met biologische hennepzaadolie en cederolie. Glow Chaga & Hennep is rijk aan vitamine E en wordt goed door het lichaam opgenomen.

Aantal

Chaga (Inonotus obliquus) groeit voornamelijk op berken. De donkere kleur komt voort uit de hoge concentratie van het pigment melanine, dat een antioxiderende werking kan hebben.  Het maakt al eeuwenlang deel uit van de traditionele geneeswijzen van Noordoost-Europa, waar het een populaire remedie is. In Siberië wordt het ook wel omschreven als het "geschenk van God". Met behulp van een water extractiemethode haalt Medihemp de waardevolle stoffen uit de paddenstoelen. 

Samen met biologische cederolie uit het Atlasgebergte, is deze paddenstoel verwerkt tot een uniek premium voedingssupplement. Cederolie verhoogt de biologische beschikbaarheid van de paddenstoelen. Daarbij is deze olie rijk aan de antioxidanten astaxanthine - verantwoordelijk voor de opvallende rode kleur - en vitamine E. Deze antioxidanten helpen beschermen tegen vrije radicalen. Bovendien levert het hoge gehalte aan vitamine E maar liefst 30% van de dagelijkse behoefte. Medihemp Glow Chaga & Hennep is aangevuld met 100% pure biologische hennepzaadolie. Het product bevat uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten en kan goed door het lichaam worden opgenomen. De smaak is kruidig ​​en scherp. Glow Chaga & Hennep van Medihemp wordt geleverd in een stevig pipetflesje van 10 ml.

Medihemp Glow Chaga & Hennep Bio producteigenschappen

  • biologisch
  • Zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen
  • Vegan
  • GMO-vrij
  • Hoogwaardige cederolie voor optimale biologische beschikbaarheid
  • Met vitamine E: voorziet in 30% van de dagelijkse behoefte
  • Met pipet voor praktische dosering
  • Inhoud: 10 ml.

Medihemp Glow Chaga & Hennep Bio ingrediënten en samenstelling

Ingrediënten: Cederolie*, Chaga (Inonotus obliquus) essence* 12% (alcohol*, chaga*, water), tocoferol, hennepzaadolie* 0,3%, astaxanthine*

*van biologische oorsprong

Samenstelling: 3,6 mg vitamine E per dagelijkse dosering

Medihemp Glow Chaga & Hennep Bio dosering en waarschuwingen

Dosering: 2 x 5 druppels per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Goed schudden voor gebruik.

Waarschuwingen: de vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten