Edelgistvlokken bio (200g - Mattisson)
Biologische Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.
Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en worden niet voor niets veel gebruikt door veganisten als kaasvervanger of om kaas van te maken.
Edelgistvlokken biologisch productvoordelen
- rijk aan B-vitaminen
- geschikt als kaasavervanger
- heerlijke, hartige smaakmaker van diverse gerechten
- biologisch, dus zonder bestrijdingsmiddelen of rare toevoegingen
Edelgistvlokken biologisch gebruiksaanwijzing en ingrediënten
Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en droog bewaren.
Ingrediënten: 100% edelgistvlokken biologisch.
Inhoud 200 gram.
Edelgistvlokken voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie | 1474 kJ / 352 kcal |
Vet | 7 g |
Waarvan verzadigd | 1,2 g |
Koolhydraten | 25,3 g |
Waarvan suikers | 12,8 |
Vezels | 31,1 g |
Eiwitten | 31,9 g |
Zout | 0,2 g |
Schrijf je review
Voeg review toe
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*