• Mattisson MCT poeder vegan (330 gr)

Mattisson MCT poeder vegan (330 gr)

€ 24,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Yessss! Mattisson heeft een vegan MCT Poeder. Bevat geen koolhydraten, maar wel bijna 25% vezels. Past dus perfect in een ketogeen dieet en vezels ondersteunen bovendien je darmen. 

MCT poeder heeft een licht zoete melkachtige smaak en kan heel goed als vervanging van melk(poeder) in koffie worden gebruikt. 

Aantal

MCT Poeder vegan productkenmerken

MCT staat voor Medium-Chain Triglyceride en is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. MCT Olie geeft snel energie en wordt niet opgeslagen als vet. Daarom wordt het ook door sporters gebruikt als supplement.

Het wordt ook wel MCT Keto powder genoemd, omdat het uitstekend in een ketogeen dieet past! Zoals je hieronder in de voedingswaarde kan zien, bevat het geen koolhydraten. Extra fijn aan dit product is de toevoeging van 30% acacia vezels. Hierdoor bevat dit MCT poeder per 100 gram maar liefst 24,9% vezels. En zoals je weet, ondersteunen vezels een goede darmwerking. Een prachtig combinatieproduct van Mattisson dus. 

MCT Poeder Coconut Pure Vegan ingrediënten en voedingswaarde

MCT Olie (uit Kokosolie) 70%, Acaciavezels 30%.

Allergenen vrij. 

Herkomst: Europa. 

Voedingswaarde MCT poeder vegan per 100 g

Energie  2864 kJ / 684 kcal 
Vet  70 g 
waarvan verzadigd  70 g 
Koolhydraten  0 g 
Waarvan suikers  0 g 
Eiwitten  0,3 g 
Vezels  24,9 g 
Zout  0,3 g 
Caprylzuur C8  39 g 
Caprinezuur C10  26 g 

Vegan MCT Poeder gebruiksaanwijzing

MCT Poeder heeft een licht zoete melkachtige smaak en kan heel goed als vervanging van melk(poeder) in koffie worden gebruikt. Ook heerlijk als toevoeging aan Smoothie of (Muesli) ontbijt.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten