Collageen Latte Coffee met MCT (180g - Mattisson)

€ 14,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Absolute Collageen Latte Coffee met MCT is een mix van collageen type 1 (van rund), MCT olie en Instant Koffie voor een snelle kop bullet proof koffie.

  • Snelle energie door MCT en cafeïne
  • Laag in suikers.
  • Heerlijke smaak door cappucino aroma en stevia
Aantal

Absolute Collageen Latte is een mix van Collageen Type l, MCT olie, instant koffie en heeft door toevoeging van een cappuccino aroma en stevia een heerlijke smaak. De Latte is erg makkelijk te bereiden. Je lost een eetlepel poeder op in warm of koud water en klaar is je latte. Voor een extra cafeïne boost kun je nog wat extra koffie toe te voegen. Onze collageen latte is erg laag in suikers.

Collageen Latte Coffee met MCT productkenmerken

  • Kant en klare bullet proof koffie
  • Cafeïne en MCT vetzuren zorgen voor snelle energie
  • Cappuccino smaak

Het gebruik van MCT vetzuren heeft veel voordelen. Het verhoogt de vetverbranding (voornamelijk bij mensen met een hoog lichaamsgewicht)*, helpt op gewicht te blijven*, bevordert het verzadigingsgevoel na de maaltijd*, geeft je snelle energie** en heeft een positieve invloed op je bloedsuikerspiegel.**

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Collageen informatie

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. In deze Collageen Latte is Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® Type l gebruikt. Collageen type 1 ondersteunt de cohesie, elasticiteit en vernieuwing van al onze bindweefsels, zoals huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten, maar ook huid, haar en nagels.

MCT

MCT is de afkorting voor Medium Chain Triglycerides (middellange ketenvetzuren). MCT vetzuren worden in het lichaam omgezet in energie. Doordat deze MCT vetzuren in tegenstelling tot lange keten vetzuren direct de bloedbaan in gaan kan de energie sneller gebruikt worden door het lichaam. Een ander voordeel is dat de vetten maar in mindere mate voor vetopslag gebruikt worden en zelfs de vetverbranding stimuleren. Voor sporters is het voordelig dat de MCT vetzuren gebruikt kunnen worden voor energie als de glucose in het lichaam na een bepaalde tijd verbruikt is. MCT vetzuren helpen bij het op gewicht blijven en bevorderen het verzadigingsgevoel na de maaltijd

Collageen Latte gebruiksaanwijzing

Meng 1 eetlepel (ca. 10 gram) met 200 ml koud of heet water, meng eventueel in een blender of mixer.
Bevat cafeïne: niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Absolute Collageen Latte Coffee met MCT ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: 56% Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan® Type l, 30% MCT olie (van kokosolie), Instant Koffie, cappuccino aroma, Steviol glycosiden van Stevia.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1793 kJ / 426 kcal
Vet 21,4 g
waarvan verzadigd 21,3 g
Koolhydraten 0,9 g
waarvan suikers 0,4 g
Vezels 12,1 g
Eiwitten 51,0 g
Zout 0,9 g
Cafeine 528 g
Alanine 4,05 g
Arginine 4,20 g
Aspartic Acid 3,30 g
Glumatic Acid 6,20 g
Glycine 10,30 g
Histidine 0,40 g
Hydroxyproline 5,70 g
Hydroxylysine 0,60 g
Soleucine1,2 0,75 g
Leucine1,2 1,45 g
Lysine1 1,70 g
Methionine1 0,30 g
Phenylalanyne1 1,05 g
Proline 5,75 g
Serine 1,70 g
Threonine1 0,95 g
Tyrosine 0,25 g
Valine1,2 1,20 g

Meer informatie over de herkomst van het collageen

Het collageen is afkomstig van rund, het is hetzelfde collageen als de Runder Collageen Puur en Runder Collageen Blend. De koeien zijn deels grasgevoerd en deels bijgevoerd met granen. De collageen is vrij van antibiotica, hormonen en pesticiden. De herkomst is Frankrijk. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten