Macaroni volkoren BIO (1.000g - Puur&Fit)
Biologische volkoren macaroni.
- Kooktijd: 9 minuten
- Heerlijk met bijvoorbeeld kaas
Biologische volkoren macaroni kan worden gebruikt als een gezonder alternatief voor traditionele witte macaroni. Je kunt het op dezelfde manier gebruiken als gewone macaroni in verschillende gerechten, zoals macaroni en kaas, pasta salades, of als onderdeel van een hartige stoofschotel. Het voegt een nootachtige smaak en een stevigere textuur toe aan gerechten, en de extra vezels kunnen bijdragen aan een gezondere spijsvertering.
Macaroni volkoren BIO gebruik
Kook het in ruim water met zout volgens de instructies op de verpakking totdat het al dente is (beetgaar).
Macaroni volkoren BIO voedingswaarde en ingrediënten
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie | 15398 kJ / 364 kcal |
Koolhydraten | 70.0g |
- waarvan suikers | 3.9g |
Vet | 2.4g |
- waarvan verzadigd | 0.6g |
Eiwitten | 11.5g |
Vezels | 8.0g |
Zout | 0.07g |
Ingrediënten: Volkoren macaroni van durumtarwe*
*Van biologische herkomst
Land van herkomst: Italië