Komijnzaad gemalen BIO (100g - Puur&Fit)
Biologische gemalen komijnzaad
- herkomst Turkije/Iran
- ook bekend als djinten/djintan
- notig en anijsachtig
In Nederland is gemalen komijnzaad ook wel bekend als 'djinten' of 'djintan. Met een volle, licht bittere, scherpe, grondige smaak. De smaak van komijn kun je het beste omschrijven als licht notig en anijsachtig. Gemalen komijn is simpel gezegd komijnzaad die helemaal fijngemalen is.
Komijnzaad gemalen BIO gebruik
Gemalen komijnzaad is bij vele (bij)gerechten te gebruiken. Heerlijk bij bijvoorbeeld geroosterd lamsvlees en bijgerechten op basis van komkommer en yoghurt. Ook lekker met koriander en kruidenmengsels zoals Garam Masala en Curry poeder. Daarnaast wordt Komijn in vrijwel elk gerecht in India gebruikt. Komijnpoeder kan onder andere worden toegevoegd aan soepen, gebak, curry's, chili, rijst en bonen.
Naar smaak doseren.
Komijnzaad gemalen BIO ingrediënten, voedingswaarde en herkomst
Ingrediënten: komijn*
* van biologische teelt
Voedingswaarde per 100g
Energie kcal | 408 kcal |
Energie kJ | 1708 kJ |
Eiwit g | 17,8g |
Koolhydraten g | 34g |
- waarvan suikers | 6,8g |
Vet g | 2,2g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,9g |
Vezels g | 11g |
Zout g | 0,38g |
Herkomst: Turkije/Iran
Schrijf je review
Voeg review toe
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*