Knoflookpoeder BIO (150g - Puur&Fit)
Breng je eten op smaak met biologisch knoflookpoeder
- scherpe en krachtige smaak en geur
- bekend specerij
Aan knoflookpoeder heb je een makkelijke manier om ‘saaie’ (bij)gerechten van een twist te voorzien. Door het gebruiken van knoflookpoeder krijg je eveneens diverse vitamines zoals vitamine A, B1, B2 en B3 binnen.
Knoflookpoeder BIO gebruik
Knoflookpoeder leent zich voor vele verschillende gerechten. Geschikt voor pasta's, stoofschotels, maar ook dressings en marinade's worden op smaak gebracht met knoflook. Het past ook goed bij zowel vlees, vis als gevogelte maar het is ook in soepen, sauzen en marinades op zijn plaats. Of maak bijvoorbeeld zelf aïoli of knoflookmayonaise.
Bewaar je knoflookpoeder luchtdicht en op een droge, donkere plaats.
Knoflookpoeder BIO ingrediënten, voedingswaarde en herkomst
Ingrediënten: knoflook*
* van biologische teelt
kcal/100g | 357 Kcal |
kJ/100g | 1511kJ |
Eiwit g/100g | 15,7g |
Koolhydraten g/100g | 70,3g |
- waarvan suikers g/100g | 21g |
Vet g/100g | 0,3 |
- waarvan verzadigde vetzuren g/100g | 0,1 |
Vezels g/100g | 4,7g |
Zout g/100g | 0,1g |
Herkomst: China