Japanse tarwenoedels Udon (250 g - Terrasana)
Japanse Tarwenoedels (Udon) van Terrasana (250g).
Japanse tarwenoedels (Udon) worden gemaakt van 100% tarwe. Ze hebben een iets plattere vorm van bijvoorbeeld soba noedels. Het is een heerlijke Japanse spaghetti die goed in de Europese keuken past. Lekker als lichte lunch (in bijvoorbeeld misosoep), in combinatie met zeewier en gestoofde (groene) groenten en met shiitake of noten.
Japanse Tarwenoedels (Udon) ingrediënten
Volkoren TARWEmeel*, Zeezout, * = Biologisch
Japanse Tarwenoedels (Udon) voedingswaarden
Voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 374 kcal (1571 kJ) |
Vet | 2.6 g |
- waarvan verzadigd | 0.4 g |
Koolhydraten | 70.3 g |
Suikers | 1.1 g |
Voedingsvezel | 4.5 g |
Eiwit | 13.3 g |
Zout | 1.89 g |