Groene erwten BIO (500g - Puur&Fit)
Biologisch gecertificeerde groene erwten.
- Lekker in groenteschotels
- Behoud vorm en kleur
Groene erwten bevatten van nature veel eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen.
Groene erwten BIO gebruik
Gebruik onze gedroogde groene erwten net zoals verse groene erwten in groenteschotels, bij rijst of in soepen. Laat de erwten 4-12 uur weken in koud water, kook ze daarna in 1-1.5 uur gaar. De erwten behouden tijdens het koken hun kleur en vorm.
Groene erwten BIO voedingswaarde en ingrediënten
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie | 1289 kJ / 306 kcal |
Koolhydraten | 37.7g |
- waarvan suikers | 3.3g |
Vetten | 1.4g |
- waarvan verzadigd | 0.3g |
Eiwitten | 23.0g |
Vezels | 16.0g |
Zout | 0.06g |
Ingrediënten: Groene erwten*
*Van biologisch gecertificeerde teelt
Land van herkomst: Bulgarije