• Actie!
 • -20%

GreenPan wok Cambridge 28cm

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 54,90
€ 43,92 -20%
Inclusief BTW
Op voorraad

GreenPan Cambridge Collection is het instapmodel van de keramische pannen van GreenPan: PFAS-vrije, dus gifvrije pannen. GreenPan Cambridge is perfect voor alledaags kookplezier. 

Aantal

Geen fan van urenlang in de keuken staan? Deze collectie heeft alles om het jou makkelijk te maken. De dikke bodem in gesmeed aluminium warmt gelijkmatig op en zorgt voor perfecte bakresultaten zonder veel moeite. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag bevat geen schadelijke stoffen (PFAS-vrij) en je hebt minder vetstof nodig. Zo hou je het gezond! Dankzij de koele handgreep heb je geen pannenlapjes nodig en de naadloze binnenkant maakt van afwassen kinderspel!

GreenPan Cambridge keramische wokpan productkenmerken

 • Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
 • Ergonomische stay-cool handgreep: bakelieten handgreep die altijd koel blijft voor extra comfort
 • Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium, waardoor alle ingrediënten in de pan in hetzelfde tempo garen
 • Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
 • Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch en keramisch
 • Ovenvast tot 180°C
 • Koekenpannen met een anti-aanbaklaag NOOIT in de vaatwasser wassen
 • Afmeting: 28 cm
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: aluminium body en handgreep van stay-cool bakeliet

Over GreenPan Cambridge koekenpannen

Een stevige biefstuk, een malse moot zalm, een krokante groenteburger: wil je er echt lekker werk van maken, dan is een goede koekenpan onmisbaar in de keuken. GreenPan heeft koekenpannen voor de kleine en de grote honger, stuk voor stuk voorzien van onze duurzame keramische antiaanbaklaag. Gemaakt zonder schadelijke stoffen, met veel liefde voor de gezonde keuken.

Bespaar dankzij een koekenpan met keramische antiaanbaklaag

Een koekenpan van GreenPan bespaart je tijd, energie en een hoop gedoe. Dankzij de Thermolon keramische antikleeflaag kan je vlot bakken zonder plakken. Dat maakt boenen overbodig en bespaart je tijd, spierkracht én afwasmiddel. De keramische antiaanbaklaag en de solide bodem zorgen er bovendien voor dat je koekenpan snel en gelijkmatig warm wordt. Zo kun je perfect bakken en braden op lagere temperaturen en bespaar je nog meer.

GreenPan onderhoud

Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt.

De belangrijkste tips: 

 • Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom. 
 • Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan. 

Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken! 

Download

Greenpan onderhoud

Hoe zorg je voor een lange levensduur van je Greenpan? Bescherm je pan tegen kromtrekken en bescherm je antikleeflaag tegen krassen. Hoe je het best voor je pan zorgt, lees je hier. Must read!

Download (437.17k)

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.