GreenPan koekenpan set Copenhagen - 20-28cm

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 134,90
Inclusief BTW
Op voorraad

GreenPan Copenhagen Collection is echt de perfecte serie voor stijlvolle fijnproevers. Dit is een set van de 2 meest gebruikte maten: 20 en 28 cm. 

Met deze pannenset van GreenPan maak je het jezelf gemakkelijk én gezond. 

Aantal

De pannen uit de Copenhagen collectie hebben een extra groot bakoppervlak en zijn extreem duurzaam dankzij het gebruik van gehard aluminium. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag is versterkt met diamant, warmt snel op en zorgt voor perfecte bakresultaten. Ze bevat geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Het strakke design en de matte roestvrijstalen handgrepen geven deze collectie een minimalistische look & feel.

GreenPan Copenhagen keramische koekenpan-set productkenmerken

  • Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
  • Matte handgreep van roestvrij staal, voor minimalistische look & feel maar ook om in de oven te zetten
  • Extreem sterk: ultra duurzaam en krasbestendige dankzij hoogwaardig, gehard aluminium
  • Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium, waardoor voedsel goed gelijkmatig gaart
  • Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
  • Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch en keramisch
  • Ovenvast tot 220°C
  • Vaatwasserbestendig, alhoewel wij afwassen met de hand aanbevelen voor een langere levensduur
  • Formaat: 1x 20 cm en 1x 28 cm
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: aluminium body en handgreep van ovenvast roestvrij staal

Specificaties GreenPan Copenhagen koekenpan 20 cm

  • Afmeting: 20 cm
  • Diameter bodem: 16,5 cm
  • Gewicht: 650 gram

Specificaties GreenPan Copenhagen koekenpan 28 cm

  • Afmeting: 28 cm
  • Diameter bodem: 24,5 cm
  • Gewicht: 1.190 gram

GreenPan onderhoud

Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt. 

De belangrijkste tips: 

  • Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom. 
  • Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan. 

Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken! 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.