GreenPan hapjespannen Cambridge (kies een optie)
Deze GreenPan keramische grillpan valt onder de GreenPan Cambridge Collection, het instapmodel van GreenPan: PFAS-vrije, dus hier koop je gifvrije hapjespannen. GreenPan Cambridge is perfect voor alledaags kookplezier.
Geen fan van urenlang in de keuken staan? Deze collectie heeft alles om het jou makkelijk te maken. De dikke bodem in gesmeed aluminium warmt gelijkmatig op en zorgt voor perfecte bakresultaten zonder veel moeite. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag bevat geen schadelijke stoffen (PFAS-vrij) en je hebt minder vetstof nodig. Zo hou je het gezond! Dankzij de koele handgreep heb je geen pannenlapjes nodig en de naadloze binnenkant maakt van afwassen kinderspel!
GreenPan Cambridge keramische hapjespan productkenmerken
- Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
- Ergonomische stay-cool handgreep: bakelieten handgreep die altijd koel blijft voor extra comfort
- Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium, waardoor alle ingrediënten in de pan in hetzelfde tempo garen
- Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
- Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch en keramisch
- Ovenvast tot 180°C
- Pannen met een anti-aanbaklaag NOOIT in de vaatwasser wassen
- Verkrijgbaar in 24 en 28 cm
- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium body en handgreep van stay-cool bakeliet
Specificaties GreenPan Cambridge hapjespan 24 cm
- Afmeting: 24 cm
- Diameter bodem: 20 cm
- Gewicht: 1.450 gram
- Inhoud: 3,10 liter
- Glazen deksel inbegrepen
Specificaties GreenPan Cambridge hapjespan 28 cm
- Afmeting: 28 cm
- Diameter bodem: 25 cm
- Gewicht: 2.190 gram
- Met extra handvat voor gemakkelijker optillen
- Inhoud: 4,2 liter
- Glazen deksel inbegrepen
GreenPan onderhoud
Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt.
De belangrijkste tips:
- Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom.
- Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan.
Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken!