CressanBeta Rode Biet (60 caps - Cressana)
Cressana CressanBeta zijn gefermenteerde rode bietencapsules met vitamine K2 uit natto. Biologisch gecertificeerd.
CressanBeta is een unieke mix van traditioneel gefermenteerde groenten (rode biet, soja), aangevuld met tropische vruchten die typisch na de maaltijd worden genuttigd (papaya, ananas). De mix is aangevuld met Camu Camu en grote brandnetel.
Cressana CressanBeta Rode Biet productvoordelen
- Tradidioneel gefermenteerde rode biet en natto
- Vitamine K2 van natuurlijke oorsprong uit natto
- Draagt bij tot normale bloedstolling en de instandhouding van normale botten.*
*Vitamine K2 uit natto
Cressana CressanBeta samenstelling en gebruik
Inhoud
60 vegetarische capsules
Gebruiksaanwijzing
3 capsules per dag met een ruim glas water innemen.
Ingrediënten
Gefermenteerde rode biet*, papaya*, ananas*, Camu Camu **, blad van grote brandnetel** en natto*
* gevriesdroogd / ** gedroogd
Per dagdosering van 3 capsules | *RI | |
Gefermenteerde rode biet | 1123,5 mg | |
Zaden van gefermenteerde soja | 125 mg | |
- waarvan Vitamine K | 15,6 μg | 20,8% |
Ananas | 121,5 mg | |
Papaya | 90 mg | |
Camu Camu | 15 mg | |
Brandnetelblad | 15 mg |
* Referentie inname
Wat is fermentatie?
Fermentatie verwijst naar de groei van micro-organismen (bijvoorbeeld melkzuurbacteriën) op voedsel, en is eerder toevallig ontdekt als natuurlijke bewaartechniek. Traditioneel gefermenteerd voedsel wint aan populariteit omdat het ontzettend gezond is. Gefermenteerd voedsel is licht verteerbaar. De melkzuurbacteriën maken enzymen aan die het voedsel verteren en omvormen tot gemakkelijk opneembare voedingsstoffen.
Duo van gefermenteerde rode biet en natto
Gefermenteerde rode biet is het hoofdingrediënt van CressanBeta. Een melkzuurfermentatie maakt bietensap tot een gezonde drank. Na fermentatie ondergaat dit gezondheidsdrankje de koude vriesdroogtechniek, voor het optimaal behoud van de melkzuurbacteriën.
Natto is een traditioneel Japans gerecht dat bereid wordt door fermentatie van gekookte sojabonen. De goedaardige voedingsbacterie Bacillus subtilis natto voert de natuurlijke fermentatie uit.
Natto is van nature rijk aan de Vitamine K2-vorm die ook menaquinone-7 of MK-7 wordt genoemd. Vitamine K2 draagt bij tot de normale bloedstolling en de instandhouding van normale botten.