Borlotti bonen BIO (500g - Puur&Fit)
Borlotti bonen BIO
- van nature veel eiwit
- een van de populairste bonensoorten in Italië
- romige textuur en nootachtige smaak
Een van de populairste bonensoorten in Italië. De bonen hebben een licht zoete smaak en bevatten van nature veel eiwit.
Borlotti bonen BIO gebruik
Borlotti bonen zijn populair vanwege hun romige textuur en nootachtige smaak. Deze bonen zijn roze-rood gestreept met een witte achtergrond wat ze een opvallend uiterlijk geeft.
Je kunt deze bonen toevoegen aan salades, soepen en stooflschotels. Je kunt er puree of dip mee maken. In gebakken gerechten gaan deze bonen ook erg goed. Daarnaast zijn ze uiterst geschikt als bijgerecht.
Borlotti bonen BIO ingrediënten en voedingswaarden
Ingrediënten: Borlotti bonen*
*: biologisch
Let op: geproduceerd in fabriek waar ook pinda verwerkt wordt.
Land van herkomst: China
Voedingswaarden | per 100 gram |
Energie kJ/kcal | 1452kJ/347kcal |
Koolhydraten | 47.1 g |
- waarvan suikers | 2.1 g |
Vetten | 1.2 g |
- waarvan verzadigd | 0.2 g |
Eiwitten | 21.4 g |
Vezels | 15.5 g |
Zout | 0.03 g |