CressanZenergy Ashwagandha (60 caps - Cressana)

€ 29,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Cressana CressanZenergy is een natuurlijk Ashwagandha supplement, dat ondersteuning biedt in stressvolle periodes en meer energie geeft. 

Aantal

Ashwagandha (of Withania somnifera) is een kruidachtige struik waarvan de wortel volop wordt gebruikt in de ayurveda, de Indiase traditionele gezondheidszorg. Wist je dat ashwagandha ook wel eens Indiase ginseng wordt genoemd? Dat komt omdat ashwagandhawortel, net als ginsengwortel, meer energie geeft aan het lichaam. 

De belangrijkste bestanddelen uit de wortel van ashwagandha zijn de withanoliden, zij helpen je lichaam om weerbaarder te reageren op de gevolgen van stressvolle periodes. 

Cressana CressanZenergy Ashwagandha productvoordelen

  • Ashwagandha biedt ondersteuning in stressvolle periodes, geeft je innerlijke rust en verhoogt zo je vitaliteit
  • Hoge standaardisatie op withanoliden (7%), de actieve stoffen uit ashwagandha
  • surplus van koud gevriesdroogde waterkers uit biologische teelt

Cressana CressanZenergy Ashwagandha samenstelling en gebruik

Inhoud

60 vegetarische capsules

Gebruiksaanwijzing

1 vegetarische capsule per dag innemen met een groot glas water, tenzij anders wordt geadviseerd.

Per dagdosering van 1 capsule *RI
Ashwagandha extract (7,5% withanoliden) 450 mg
Koud gevriesdroogde waterkers 50 mg

* Referentie inname

Meer informatie over Ashwagandha

We kennen allemaal wel eens periodes van een flinke stresssituatie. Of dat nu komt door overbelasting op het werk, teveel telefoon of social media die voortdurend aandacht opeist, een examenperiode of een sollicitatiegesprek, ruzie thuis, een sterfgeval, geldproblemen, we hebben allemaal wel eens periodes van flinke stress. 

In een stressvolle periode lijkt het ook echt of er nooit een einde aan komt en je de stressperiode niet te boven kan komen. Dat is dus echte stress en dan heeft een enorme impact op het functioneren van je lichaam. 

Ashwagandha is een adaptogeen. Adaptogenen helpen je lichaam om zich beter aan te passen aan bepaalde situaties. Ashwagandha helpt je lichaam zich aan te passen aan stresssituaties. Het is een krachtig antioxidant die ontspannend werkt en gunstig is voor een mentaal evenwicht. 

Binnen de ayurveda wordt ashwagandha ondergebracht in de rasayana groep van planten. Rasayana betekent vitaliserend en ashwagandha geeft je meer enerige. 

Het beste actieve bestanddeel uit de ashwagandha wortel zijn de withanoliden. De hoeveelheid withanoliden in fijngehakte, gedroogde ashwagandhawortel verschilt per locatie en per jaar. Daarom bevat CressZenergy een gestandaardiseerd extract, bij standaardisatie wordt erop toegezien dat het extract altijd evenveel withanoliden bevat. Zo weet je altijd dat je hetzelfde gehalte -450mg- aan ashwagandha hebt, gestandaardiseerd op 7,5% withanoliden. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten