• Nieuw

Propolis SOS Mondzorg (30ml - Propolia)

€ 12,90
Inclusief BTW
Op voorraad

SOS Mondzorg is een propolis oplossing met honing en kruiden die geschikt is voor het onderhouden van je mond- en huidhygiëne.

Aantal

SOS Mondzorg is een propolisoplossing die zeer geschikt is voor het onderhouden van je mond- en huidhygiëne. De propolisoplossing heeft een zuiverend en kalmerend effect.

Je kan SOS mondzorg onder andere gebruiken om je mondholte (tandvlees en tanden) te reinigen, maar deze is ook goed voor zweertjes, sneetjes, een geïrriteerde huid of kapotte plekken.

SOS Mondzorg Propolia gebruiksaanwijzing

Bij irritatie of kapotte plekken in je mond kan je de vloeistof aanbrengen met de pipet en even in laten werken. Om je mondholte te reinigen, meng je 1 tot 3 pipetten in een glaasje water en houdt de vloeistof even in je mond.

Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 jaar. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen en koel en droog bewaren.

SOS Mondzorg Propolia ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten: propolisextract (83,2%), honing (14%), alcohol, etherische oliën van kruidnagel, kaneel en rozemarijn.

100% natuurlijk
Inhoud: 30 ml.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten