Adem Vrij (55ml - Van Toen)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 12,90
Inclusief BTW
Op voorraad

Adem Vrij: 

  • Om vrijer te ademen
  • Verzachtende invloed op luchtwegen
  • Geeft verlichting van de luchtwegen
  • Verzachtend bij koude
  • 100% plantaardig
  • NCS / EcoControl gecertificeerd
Aantal

Adem Vrij is een natuurlijke balsem op basis van verschillende vluchtige oliën en aromatische stoffen. Adem Vrij wordt gebruikt om te inhaleren via de neus. 

Het inhaleren van dampen die vrijkomen door lichaamswarmte of door toevoeging van de zalf aan heet water geeft verlichting van de luchtwegen. Om vrijer te ademen en een verzachtende invloed op luchtwegen. 

Adem Vrij gebruiksaanwijzing

Gebruik:

Om te dampen - enkele malen per dag 1 theelepel oplossen in heet, niet kokend, water. Adem de vrijgekomen dampen 10 tot 15 minuten in.

Om te wrijven: enkele malen per dag, ook voor het slapen gaan, borst, rug en hals inwrijven en warm toedekken.

Bewaren: Bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen: Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Niet aanbrengen bij de neus of de ogen. Was handen na gebruik. Niet te gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar. Laat kinderen niet zonder toezicht gebruiken. 

Van Toen Adem Vrij ingrediënten

De werkzame bestanddelen zijn: 

Menthol, Kamfer, Eucalyptus, Pepermunt olie, Tijmolie, Siberische sparrennaald olie. 

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Menthol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Rosinate, Cocos Nucifera Oil*, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Cetyl Palmitate, Mentha Piperita Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Thymus Vulgaris Oil, Rhus Succedanea Fruit Cera, Shorea Robusta Resin, Abies Sibirica Needle Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Limonene**, Linalool**, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Eugenol**

* Uit biologische teelt

** Bestanddeel uit etherische oliën

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

John O
29-11-2023

Mijn neus zat door een verkoudheid volledig verstopt. Adem vrij gebruikt en ik had heel snel weer lucht. Wat een fijn product is dit!

Berdien R
21-04-2023

Ik ben echt blij met van Toen, ik heb al een aantal jaren elke nacht mijn neus dicht. De KNO arts zegt dat ik elke nacht neusspray moet gebruiken maar dat wil ik uiteraard niet de rest van mijn leven. Ik probeer het zoveel mogelijk op andere manieren dragelijk te maken. En Adem Vrij helpt mij daarbij. Eerder smeerde ik Dampo of Vicks op mijn huid rondom mijn neus en holtes maar daar kreeg ik huiduitslag van. Dat krijg ik met ademvrij niet. Helaas is ademvrij wel minder sterk dan bovengenoemde merken. Dus ik hoop dat er nog een extra sterke variant uitkomt. ???????? Ik heb inmiddels een flesje van Toen eucalyptus olie besteld om te gebruiken in een stoom badje en naast mijn bed te kunnen verdampen. Ik kijk er nu al naar uit om dat te testen.<br /> <br />

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.