MCT olie C8 (500ml - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 17,95
Inclusief BTW
Op voorraad

De MCT olie C8 van Puur&Fit is gemaakt van 100% kokosolie en bestaat voor 99% uit caprylzuur/C8. MCT staat voor Medium-Chain Triglyceride en is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. MCT olie geeft snel energie en wordt niet opgeslagen als vet. Het is dus ook een populair supplement voor sporters.

Volumekorting

Aantal Korting Je bespaart
2 5% Tot € 1,80
3 10% Tot € 5,39
4 15% Tot € 10,77
Aantal

Deze MCT olie is gemaakt van 100% kokosolie en bevat dus absoluut geen palmolie. Het product is gemaakt van duurzaam geproduceerde kokosolie en vervolgens gefractioneerd om de energie te leveren die MCT's oplevert. 

Het bestaat voor 99% uit caprylzuur/C8. MCT staat voor Medium-Chain Triglyceride en is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. MCT olie geeft snel energie en wordt niet opgeslagen als vet. Daarom wordt het ook door sporters gebruikt als supplement.

MCT olie C8 productkenmerken

De MCT olie is verfijnd om een schone, smaak- en geurloze olie te geven die een breed scala aan toepassingen heeft. Deze MCT C8 is:

  • 99% C8, ofwel, Caprylzuur, dus de kortst mogelijkste middellange keten vetzuren
  • driemaal gedistilleerd voor een zuiver resultaat, er worden géén oplosmiddelen gebruikt
  • niet-GMO
  • veganistisch
  • Past in een ketogeen dieet en een paleo dieet
  • o.b.v. 100% kokosolie dus palmvrij

MCT olie C8 ingrediënten

100% MCT Olie (Caprylzuur Triglyceriden / C8) uit pure non-GMO kokosolie.

MCT olie C8 voedingswaarde per 100 g en per 15 g (aanbevolen dosering)

Per 100g Per 15g
.
Energie 3.760 kJ / 900 kcal 124,2 kcal
Vet 100g 13,8g
   - waarvan verzadigd 100g 13,8g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 0g 0g
Zout 0g 0g
.
Caprylzuur / C8 99g 13,7g
Caprinezuur / C10 1g 0,1g

MCT olie C8 waarom is het zo bijzonder

Wanneer vetten door het lichaam worden opgenomen, volgen ze een specifieke route. De route voor MCT's is echter anders dan normale vetzuren met lange ketens. MCT's worden snel in het bloed opgenomen in plaats van via het lymfe / chylomicron-systeem, wat normaal is voor vetten van bijvoorbeeld olijf- en zonnebloemolie. Bij het binnendringen in de bloedbaan hebben MCT's ook sneller toegang tot levercellen, die op hun beurt energie creëren die ons lichaam kan gebruiken. De C8 vetzuren kunnen door de lever worden omgezet in ketonen. Deze ketonen kunnen fungeren als glucose-vervangers in ons lichaam en daardoor ook helpen om in ketose te raken, wat helpt in het verbranden van lichaamsvet. 

Energie zonder suiker is energie zonder insulinerespons, en dat je een zeer gewilde oplossing voor iedereen die koolhydraten wil vermijden of verminderen. Het pure caprylzuur C8 is de kortst mogelijke middellange ketenvetzuur en is de snelste en de puurste manier om energie op te doen. 

MCT wordt veel gebruikt in de plaats van andere vetten door mensen die speciale koolydraatarme diëten volgen. Het ketogeen dieet, Cross-Fit, HIIT en bootcamp leefstijlen, het zijn slechts enkele voorbeelden van leefstijlen die meer zijn gebleken dan een rage. Zij vervangen dan ook niet alleen vetten hiervoor maar gebruiken MCT C8 ook als een shot in hun koffie. 

MCT olie C8 gebruiksaanwijzing

MCT olie heeft een neutrale smaak en kan zowel koud als warm worden gebruikt, ter vervanging van andere oliën en vetten. MCT olie bij het koken, bakken en braden maximaal verhitten tot 177 graden Celsius. Eventueel bezinksel is normaal.

Waarom zit de olie niet in een donkere fles? Er zijn diverse oliesoorten die zogenoemd lichtgevoelig zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval met algen olie. Het is het beste om lichtgevoelige olie in een donkere fles te bottelen. MCT olie is afkomstig van kokosolie. Kokosolie is van zichzelf al niet lichtgevoelig en wordt in doorzichtige potten gebotteld. MCT olie is een extract van kokosolie, dat bovendien driemaal gedistilleerd is voor een zo zuiver mogelijk resultaat. MCT olie is niet lichtgevoelig en zit daarom in een ongekleurde fles.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Peter
23-05-2021

Fijn dat ie weer binnen is! Jullie hebben echt de beste prijs voor MCT C8.

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.