Het spel van de industrie (e-Cursus)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 19,95
Inclusief BTW
Op voorraad

E CURSUS "HET SPEL VAN DE INDUSTRIE"

Vrijwel dagelijks neem ik jullie mee in het spel dat de voeding- en levensmiddelen industrie met ons, consumenten, speelt. Wat mij betreft moet er veel meer bewustzijn komen rond deze industrie. We worden niet alleen dagelijks blootgesteld aan verleiding en misleiding, maar ook aan onduidelijkheid en onjuistheden.

De voedingsindustrie is één van de machtigste industriën ter wereld, er gaat echt ontzettend veel geld in om. Welzijn en gezondheid van de consumenten tellen niet mee in deze industrie, het is het geld dat telt. Iets dat mij al jaren ontzettend stoort en daarom heb ik hier een (cursus)boek over geschreven. 

e-book betekent dat het geen papieren boek is maar je ontvangt een link om het te downloaden.

Aantal

Waar gaat deze cursus over?

Waarom zou je deze cursus moeten lezen? Wel, omdat ik denk dat het jou, je gezondheid en je portemonnee veel goeds kan opleveren.

De cursus gaat over het grote spel van de industrie waarin jij als consument (soms onbewust) meespeelt. Er word je een denkbeeldige industriële bril opgezet die jou leidt naar een grote blinde vlek waarin we met zijn allen ronddwalen. Daarnaast worden consumenten naar elkaar toe geleid om elkaar te beïnvloeden, dit gebeurt op sociale media. We zijn verleerd om zelf na te denken, we willen graag dat anderen dat voor ons doen. Als persoon A op een sociale media platform roept dat de pindakaas van Calvé niet lekker is, maar de pindakaas van MR kitchen wel, zal persoon B die dit leest niet blikken of blozen en meteen naar de winkel rennen op zoek naar het potje pindakaas van mr Kitchen. Als een YouTuber of andere influencer betaald vertelt over de bedden van Emma, dan koopt half Nederland bij Emma omdat hij / zij dat zegt. Welkom in het grote spel van de industrie, waarin de portemonnee van de consument altijd het doelwit zal zijn.

De industrie draait om geld verdienen. Aan jou. Alles wat de industrie geld kost, wordt omzeild. En dat is een zeer groot spel geworden.

Mijn cursus gaat over dat spel. Je leert de spelregels en hoe het spel werkt. Hoe speel jij het spel mee? En hoe bewust ben jij je van het spel wat je iedere dag speelt? Iedere dag moeten we tenslotte eten en drinken. De industrie bepaalt dit, al lijkt het alsof wij dat zelf bepalen. Imitatievoer is enorm in opkomst. Ons huidige voedsel bestaat bijna niet meer uit echt voedsel. Echte smaken kosten een godsvermogen terwijl geur-, kleur- en smaakstoffen spotgoedkoop zijn. En dus maakt de industrie waar de industrie het meest aan verdient. En speelt het spel zodat jij het koopt.

De voedselindustrie heeft de macht over de consument zonder dat dit merkbaar is. We denken zelf te kunnen beslissen over wat we eten en drinken, maar het aanbod wordt bepaald door de industrie. We mogen kiezen uit duizenden soorten brood, pasta, rijst, meel, vlees, kaas…. maar wat kopen we uiteindelijk, voor veel te hoge prijzen? Het heeft allemaal nog maar weinig te maken met ECHT voedsel.

In deze e cursus leer je niet alleen de spelregels, hoe het spel van de industrie werkt, maar leer je ook hoe je echt voedsel herkent. En leer je hoe jij, zonder de industriële bril op en uit de blinde vlek gebleven, goede keuzes te maken op het gebied van voeding. Je leert realistischer te kijken naar de industrie, je leert door de bubbels te prikken. Als je eenmaal goed snapt hoe het werkt, kun je voor jezelf al meteen betere keuzes gaan maken.

Aan het eind van de cursus vind je een aantal opdrachten. Deze kun je steeds opnieuw voor jezelf maken, maar je kunt je antwoorden ook naar mij toezenden om te laten beoordelen. In de cursus vind je daar een speciaal e mail adres voor. Daar kun je mij ook allerlei vragen stellen. Deze dienst is exclusief voor e cursisten beschikbaar gesteld.

Je kunt de cursus geheel op eigen tempo lezen. Er zit geen druk achter en je kunt de cursus gebruiken als handig naslagwerk. Voor als je bijvoorbeeld weer even tegen iets aanloopt waar je vraagtekens bij zet.

In de cursus vind je veel informatie over voedingswaarden en etiketten lezen. En hoe je dit het beste kunt doen. Kortom: een cursus voor iedereen die graag het spel van de industrie beter wil leren begrijpen, voor iedereen die graag wil onderzoeken hoe echt en goed te eten / drinken, en hoe je de valkuilen herkent. Deze cursus geeft je een basis die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Als je het spel van de industrie slim speelt, word jij er nooit slachtoffer van.

Wat krijg je?

  • het e-cursus boek van maar liefst 183 pagina's, boordevol nuttige informaties, afgewisseld met leuke illustraties, je ontvangt een link om het direct te downloaden in pdf
  • exclusieve toegang tot het mailadres waar je mij persoonlijk vragen kunt stellen en beoordelingen kunt vragen
  • persoonlijk contact met mij

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.