GreenPan Vispan Copenhagen 40cm
- extra groot bakoppervlak (40 cm)
- extreem duurzaam dankzij het gebruik van gehard aluminium
Je hebt een grote pan nodig om een hele vis in te bakken en daar is de Copenhagen vispan zeer geschikt voor. Hij is 40 cm groot, en ovaal, dus neemt niet meer ruimte in dan nodig. Twee vissen naast elkaar in de pan is geen enkel probleem. En door de keramische veilige anti-aanbaklaag weet je zeker dat de vis niet blijft plakken in de pan. De laag is uiteraard vrij van alle PFAS, LEAD en cadmium. Als de pan te heet wordt laat hij geen schadelijke stoffen of dampen los.
De pannen uit de Copenhagen collectie hebben een extra groot bakoppervlak en zijn extreem duurzaam dankzij het gebruik van gehard aluminium. De Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag is versterkt met diamant, warmt snel op en zorgt voor perfecte bakresultaten. Ze bevat geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Het strakke design en de matte roestvrijstalen handgrepen geven deze collectie een minimalistische look & feel.
GreenPan Copenhagen keramische vispan productkenmerken
De GreenPan Vispan Copenhagen heeft een ovale vorm en is 40 centimeter lang. Hij is gemaakt van gehard aluminium, dit is extreem duurzaam.
- Gezonde antiaanbaklaag: N°1 kwalitatieve Thermolon keramische antiaanbaklaag, duurzaam en zonder schadelijke stoffen (PFAS-vrij)
- 25% méér plaats in je pan
- Matte handgreep van roestvrij staal, voor minimalistische look & feel maar ook om in de oven te zetten
- Extreem sterk: ultra duurzaam en krasbestendige dankzij hoogwaardig, gehard aluminium
- Warmt gelijkmatig op dankzij dikke bodem in gesmeed aluminium, waardoor alle ingrediënten in de pan in hetzelfde tempo garen
- Makkelijk schoon te maken dankzij naadloze binnenkant
- Geschikt voor alle warmtebronnen: perfecte resultaten op gas, inductie, elektrisch, keramisch, halogeen en in de oven
- Ovenvast tot 220°C
- Vaatwasserbestendig, alhoewel wij afwassen met de hand aanbevelen voor een langere levensduur
- Formaat: 40 cm
- Bodem diameter: 35 cm
- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium body en handgreep van ovenvast roestvrij staal
- Met tweede handgreep om makkelijker te tillen of verplaatsen
GreenPan onderhoud
Natuurlijk wil je dat je pan zo lang mogelijk meegaat, niet kromtrekt en dat de antikleeflaag niet beschadigt.
De belangrijkste tips:
- Wanneer trekken pannen krom: Pannen trekken krom als je te snel van temperatuur wisselt, bijvoorbeeld door direct een pan van het vuur onder de kraan te spoelen. Ook trekken pannen krom als je ze leeg op een hoge stand verhit. Verhit pannen op inductie dan ook nóóit in de snelstand. Als je na het koken een pan terugzet op de warmtebron (het maakt niet uit of dit gas, elektrisch of inductie is) dan trekt je pan ook krom.
- Wanneer beschadig je de antikleeflaag: een antikleeflaag is een uit meerdere bestanddelen samengestelde laag. Deze is nooit zo sterk als RVS. Een antikleeflaag is altijd meer kwetsbaar dan een pan uit RVS. Was een pan met antikleeflaag daarom nooit in de vaatwasser, gebruik geen borstels, gebruik geen harde spatels of lepels, en sla nooit je lepel, spatel of iets anders op de rand van je pan. Dit verkort allemaal de levensduur van je dure pan.
Onder het tabblad 'Attachments' kan je de GreenPan onderhoudswijzer downloaden. Hierin staat alles wat je wil weten, bewaar deze in de keuken!