Mo's Favorites

HI!

Iedere week (elke zondag) zet ik hier één van mijn favoriete producten in het zonnetje. In de wereld van (natuurlijke) voeding en gezondheid valt er erg veel te onderscheiden. Sinds ik bij deze geweldige website werk, probeer ik het kaf van het koren te onderscheiden, want helaas wil “natuurlijk” niet altijd meteen zeggen dat het om een mooi, puur en natuurlijk product gaat. PUUR & FIT wil hier juist onderscheidend in zijn, door de pareltjes uit het water voor je op te vissen. Wij streven naar een zo puur mogelijk assortiment, waar ook geen haken en ogen aan zitten. Een “gezonde” reep lijkt bijvoorbeeld erg gezond, omdat er bijvoorbeeld wordt geclaimd dat er geen suikers aan zijn toegevoegd en dat de reep is gemaakt uit dadels, en honing. De meeste consumenten denken met zo’n reep gezonder uit te zijn dan een gangbare reep. De grap is dat 9/10 keer de gezond-verklaarde repen nog ongezonder zijn in hun voedingswaarden dan een gangbare reep. Dit is nog maar een klein voorbeeld van hoe we dagelijks om de tuin worden geleid met "100% natuurlijk" en "puur" en "biologisch".

PUUR & FIT is zeer selectief. Naast dat de producten zo milieuvriendelijk mogelijk moeten zijn, streven we er achter de schermen naar om echt pure en natuurlijke producten in ons assortiment aan te kunnen bieden. Zodat jij niet vooraf een halve studie moet afleggen om na te lopen of iets wel zo gezond en natuurlijk is. Mijn jarenlange ervaringen als onafhankelijk kritisch health blogger komen in mijn huidige baan bij PUUR & FIT goed van pas. Ik beslis mee in de inkoop van producten en lever zelf de meest beste merken aan. Afgelopen zeven jaar heb ik wat betreft leveranciers en merken heel veel ervaring opgedaan, zodanig veel om te weten welke merken puur zijn en welke niet. Bij PUUR & FIT komen dan ook alleen de pure en allerbeste merken in de winkel te staan, voor minder doen we het gewoonweg niet. Op deze manier kunnen we een webwinkel vol eerlijke, pure, natuurlijke en gezonde producten aanbieden. Wij doen niet aan mooie kletspraatjes. Wij willen vooral de wereld een beetje beter maken en tonen dat het betreft voeding en gezondheid ook ANDERS kan. Alleen met passie, liefde voor je vak, en natuurlijke, oprechte gedrevenheid kun je dit bewerkstelligen. PUUR & FiT wil dit voor jou bereiken.

Iedere week vind je op deze pagina een product dat ik uitlicht en bespreek. Waarom vind ik dit bijvoorbeeld een “ goed-genoeg” product om het in het PUUR & FIT assortiment op te nemen? Ook vertel ik mijn persoonlijke bevindingen. Daarnaast geef ik leuke recepten om je meteen te inspireren. Ik hoop jou zo weer een klein beetje bewuster te maken van gezonde voeding. Zodat jij ook al snel leert het kaf van het koren te scheiden!

WARME GROET, Monique