Rauwe chocolade saus

Chocolade saus maak je zelf gemakkelijk met Rauwe Cacao poeder. Hier bij Puur&Fit houden we heel erg van lekker eten en lekker snoepen, maar dan wel verantwoord! Met deze chocoladesaus is lekker snoepen nog nooit zo verantwoord geweest.

Deze saus is bijvoorbeeld erg lekker voor over fruit, toetjes, cake, ijs maar bijvoorbeeld ook over bananenbrood of havermout.

BENODIGDHEDEN VOOR RAUWE CHOCOLADE saus

Zorg dat je een steelpannetje bij de hand hebt.

Ingrediënten:

Smelt de kokosolie in een pannetje op een laagvuur, als deze goed vloeibaar is voeg dan de honing en de cacao poeder toe. Goed blijven doorroeren net zo lang tot alle klontjes verdwenen zijn. Als je de saus te vloeibaar vind kan je altijd wat extra rauwe cacao poeder toevoegen.

Haal de pan direct van de warmtebron en laat deze afkoelen. Wil je een crunchy saus schep er van een paar cacao nibs doorheen.

De saus wordt na het afkoelen wel dikker van structuur.

HET RESULTAAT

Je hebt nu heerlijke rauwe chocolade saus gemaakt die fantastisch smaakt en er ook nog eens gezond is.

Laat hieronder in een reactie jouw ervaringen weten en deel leuke tips voor variaties met andere lezers.

Hier bestel je alle rauwe cacao producten in onze webshop.

GRATIS MEER ENERGIE ONTBIJT RECEPTEN

"Voor een dag vol energie zonder dips."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *