Marmercake zonder gluten !

Deze cake is super lekker en voor degene die paleoproof eten.. dit is hem!

Glutenvrij, lactosevrij, paleoproof

Hier in huis vonden ze hem super lekker… dus weet ik echt niet hoe lang deze houdbaar is… 🙂

Ingrediënten:

Hoe bereiden?

  • verwarm de oven op 170°C en bekleed een cakevorm met bakpapier
  • smelt de kokosolie of zorg dat de ghee zacht is, voeg er de kokosbloesemsuiker aan toe en het snufje zout en roer om met een garde
  • meng de eierdooiers er 1 voor 1 door
  • voeg een flinke schep (1/3) van het opgeklopte eiwit er onder
  • zeef het kokosmeel of amandelmeel en arrowroot samen met het natriumbicarbonaat onder het beslag
  • voeg de rest van het eiwit toe
  • overgiet met de gesmolten chocolade en spatel voorzichtig door het beslag om een gemarmerd effect te krijgen
  • giet alles in de vorm en bak 50-55 minuten. Laat afkoelen op een rooster !

smakelijk

GRATIS MEER ENERGIE ONTBIJT RECEPTEN

"Voor een dag vol energie zonder dips."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *