Hoe kun je met groene thee afvallen?

Wij merken dat groene thee steeds populairder wordt. En terecht! Het is een erg lekkere thee die – als je kiest voor de juist variant – ook nog eens heel gezond is. Het staat onder meer bekend om haar vet verbrandende eigenschappen. Hoe werkt dat? Hoe kun je met groene thee afvallen?

Wat is groene thee?

Groene thee bevat theeblaadjes die minimaal worden geoxideerd, ofwel bewerkt. Hierdoor blijven alle gezonde voedingstoffen van de theeblaadjes in tact. In tegenstelling tot de blaadjes in zwarte thee, die meer bewerking ondergaan.

Over het algemeen heeft groene thee een gele, lichtbruine of groene kleur.

Waarom helpt groene thee afvallen?

Met groene thee afvallen is een natuurlijke manier van op gewicht komen. Er bestaan de wildste indianen verhalen over afslanken met groene thee, deze zijn lang niet allemaal waar. Verwacht geen wonderen.

Je kunt groene thee gebruiken als hulpmiddel tijdens het afvallen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een gezond en puur voedingspatroon hebt.

In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat groene thee helpt bij het versnellen van je stofwisseling. Hierdoor verbruikt je lichaam meer energie en zal het afvallen sneller gaan.

Welke groene thee moet ik gebruiken?

Groene thee zakjesEr zijn veel verschillende soorten groene thee op de markt. Er bestaan zelfs speciale afslank theeën. In de meeste gevallen gaat het hier echter om pure marketing voor chemisch samengestelde thee. Je kunt deze beter niet gebruiken tijdens het lijnen.

Voor het beste effect is het van belang dat er gebruik is gemaakt van top kwaliteit theeblaadjes. Daarnaast is het belangrijk dat je thee puur en biologisch is samengesteld, zonder toevoegingen.

Binnen ons assortiment groene thee vind je alleen echte, pure en biologische groene thee.

Hoe gebruik je groene thee tijdens het afvallen?

Met groene thee afvallen is een project voor de langer termijn. Het is niet in een avondje gebeurd. Het is belangrijk dat je gedurende langere periode op regelmatige basis groene thee drinkt. Denk hierbij aan ongeveer 2 tot 4 kopjes per dag.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je koffie te vervangen voor groene thee. Of je drinkt het in plaats van frisdrank ’s avonds op de bank. Ook erg lekker.

Groene thee extractGroene thee extract

Groene thee is erg lekker, dus vaak is het geen probleem om het een paar keer op een dag te moeten drinken. Mocht het toch lastig voor je zijn om aan 2 tot 4 kopjes per dag te komen is een groene thee extract een goed alternatief.

Ook in het geval van een supplement is het van belang dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteit. Binnen ons assortiment vind je een hoogwaardig groene thee extract van Bonusan. Deze voldoet in elk opzicht.

Wat zijn jouw ervaringen met groene thee en afslanken? Laat hieronder een reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.