Afvallen met tarwegras

Tarwegras is een voedingssupplement dat rijk is aan vele voedingsstoffen. Het biedt daarom tal van voordelen voor de gezondheid. Iets minder bekend is dat je ook kan afvallen met tarwegras.

Het bevat een hoge concentratie van ijzer, magnesium, calcium, aminozuren, vitaminen C, A en E, B12, B6 en chlorofyl. Het gebruiken van tarwegras in de juiste hoeveelheden kan het spijsverteringsstelsel van veel schadelijke bacteriën ontdoen. Het reinigt het lichaam van giftige stoffen en met name in de dikke darm.

Tarwegras bevat weinig calorieën

Sinds de bekendheid van tarwegras is gegroeid en het wordt gepromoot als een voedingssupplement onder de superfoods, is het populair geworden onder bodybuilders om gewicht te verliezen. Reden hiervoor is dat het zeer weinig calorieën en geen vet bevat. Ook kan het gemakkelijk door verse vruchtensappen en smoothies worden gemixt.

Bij het afvallen is het noodzakelijk dagelijks genoeg essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Sommige voedingsdeskundige geloven dat een kilo groenten gelijk staat aan 1 schot tarwegras sap. Bij het afvallen met tarwegras zou je dus al de dagelijkse benodigde hoeveelheid essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen. Waarbij moet worden aangetekend dat een gevarieerd voedingspatroon ook essentieel is voor een gezond lichaam en niet alleen tarwegras moet worden genomen.

afvallen met tarwegras

Een sneller verbranding door afvallen met tarwegras

Veel mensen gebruiken tarwegras poeder om af te vallen. Tarwegraspoeder zet namelijk uit als dit met water in aanraking komt. Dit geeft snel een vol gevoel wanneer je tarwegras poeder gebruikt. Je eet hierdoor minder en hebt geen honger gevoel. Afvallen met tarwegras is daarom een ideaal middel.

Als je veel traint en te weinig eet, verlies je energie en voel je je snel zwak en moe. De voedingsstoffen in tarwegras versnellen de stofwisseling waarbij calorieën worden omgezet in energie. Dit proces geeft je energie en tevens zorgt het verbranden calorieën ervoor dat je afvalt. Perfect dus.

De ontgiftende werking van tarwegras

Ontgiften wordt ook vaak genoemd als onderdeel bij het afvallen met tarwegras. Tarwegras heeft goede ontgiftende eigenschappen, zoals het zuiveren van het bloed. Tarwegras bevat een hoog gehalte aan kalium. Kalium is nodig om calorieën te verbranden en spieren op te bouwen. Kalium wordt aangeduid als het ‘jeugd mineraal’ en tarwegras bevat alle benodigde kalium, zonder de calorieën die andere kalium-rijk voedsel zoals bananen bevatten.

Tarwegras is geen wondermiddel en is geen vervanging van een gezond dieet van verse groenten en fruit. Bij verstandig gebruik is het een zeer gezonde en aan te bevelen toevoeging aan jouw dagelijkse dieet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.