Hoe het begon: met een Bakuchiol review

Hoe ik bij Puur&Fit ben gekomen, is best grappig. Dat een Bakuchiol review hiermee te maken heeft, kon ik zelf vooraf niet voorspellen ? Ik ontdekte de webwinkel zelf en vond dat ze uitzonderlijk waren t.o.v. de vele andere webwinkels die gezonde voeding verkopen. Vooral hun prijzen, daarvan was ik gecharmeerd. In zo’n beetje dezelfde periode kwam ik in contact met de producten van SUIT Matters. Dit naar aanleiding van één van mijn researches voor een artikel. Ik was eerlijk gezegd sceptisch. Want het zag er allemaal wel HEEL ERG meukvrij uit…..?

Het begon met… een review over SUIT Matters

Mijn kritische instelling maakte me meteen geprikkeld om dit merk eens even onder de loep te nemen. Ik benaderde SUIT Matters (Rosa) en ben wat producten gaan testen….. de rest is history ? want ik was vrijwel direct onder de indruk.

Op dat moment had ik geen flauw idee dat Rosa ook de drijvende kracht is achter Puur&Fit. Ik bracht SUIT Matters naar verschillende webwinkels en vanaf dat punt is het best snel gegaan met de populariteit van SUIT Matters en kreeg het de aandacht die het wat mij betreft verdient. Tot de dag van vandaag ben ik denk ik de allergrootste SUIT Matters fan die je je maar kunt bedenken. Zelf gebruik ik sinds ik het heb ontdekt niets anders meer voor mijn rijpere huid (50+) en gezien de conditie van mijn huid is mijn overgevoelige, kwetsbare huidje er net zo blij mee als ik.

Pas in een veel later stadium viel bij mij het kwartje dat dezelfde Rosa Kleve ook de drijvende spil is achter www.puurenfit.nl. Toen wij elkaar voor het eerst ontmoetten eind 2019, klikten als twee vuurstenen tegen elkaar en zijn vandaag-de-dag het drijvende super-power-woman team achter Puur&Fit. We zijn allebei geen jonge blommetjes meer, dus allebei het voorbeeld dat je ook op latere leeftijd je dromen waar kan maken. Rosa maakt haar dromen waar en haar dromen lijken veel op mijn eigen dromen. Ik denk dat het daarom zo vreselijk goed werkt samen. We noemen elkaar “sis” wat de lading echt dekt, want zo voelt het absoluut. Onze neuzen staan dezelfde kant op. Ik ben op dit moment heel erg gelukkig en senang, ik heb mijn droombaan gevonden en krijg er als bonus ook nog eens zomaar een zus bij! Met twee broers only is een zus meer dan welkom!

Terug naar SUIT Matters, want dit merk wil ik deze week in het zonnetje zetten. Hoe idioot gaaf is het om nu ook wat achter de schermen te mogen werken voor dit fantastische merk? Ik verzorg de Facebook fan-pagina, daar post ik iedere dag een leuke interessante en informatieve post en post ik de meest actuele ontwikkelingen. Daarnaast verzorg ik een aantal klantvragen, die in mijn vakgebied liggen. Verder verzorg ik informatie sheets voor de website en denk en ontwikkel ik mee met nieuwe producten. Zo was ik onlangs ook zeer nauw betrokken bij de productie van de deodorants. Ik vind dit niet alleen reuze leuk, maar ook mega leerzaam. Ik zie nu ook de andere kant, wat voor veel verrassingen zorgt.

De introductie van Bakuchiol

Wat SUIT min of meer op de kaart heeft gezet, is de Bakuchiol. En daar ben ik schuldig aan ? terwijl ik in alle onschuld heb gehandeld. In het najaar van 2019 werd de Bakuchiol gelanceerd. Omdat het om een zeer uniek en nog onbekend product gaat, kost het altijd veel extra moeite om het aan te laten slaan. Het is immers onbekend bij veel mensen en dan die naam…daar zijn heel wat tongen over gebroken.

Mijn Bakuchiol review

Ook ik kreeg het onder mijn aandacht en ik was meteen nieuwsgierig. Ik kreeg een flesje thuisgestuurd en ik ben het een aantal weken gaan uitproberen. Ik was vooral benieuwd of het wat uit kon halen voor mijn linkeroog. Die is het meest getroffen door de zwaartekracht. Het ooglid is erg gaan hangen en ook de huid rondom mijn ogen is behoorlijk verslapt. Ik ben het zonder enige verwachtingen gaan gebruiken. Om enkele weken later totaal van mijn stoel te zijn gevallen van verbazing. Het resultaat was verbluffend. Echt verbluffend. Is this for real? Zag ik het nu ECHT goed? Was mijn linkeroog echt zoveel opgeknapt? Mijn huid zag er opmerkelijk strakker uit en ook was mijn huid veel beter gehydrateerd. Mijn blik werd mooier, helder en ik had beduidend minder last van dat overhangende stukje wat soms best irritant voor mijn linkeroog kon zwabberen. Niet normaal!

En met dat enthousiasme vloeide in no-time mijn eerste artikel uit mijn toetsenbordje. Ik ramde maar door en door, zo enorm enthousiast was ik (Wil je mijn hele Bakuchiol review teruglezen? Klik hier). Zonder te beseffen wat voor hype ik de ether in knalde, deelde ik het artikel en vanaf toen ging het snel. Want mijn pure en oprechte enthousiasme werd opgepikt door heel veel mensen. Duizenden mensen zijn meteen de Bakuchiol gaan uitproberen. Niet veel later stroomde mijn mailbox en DM en Messenger vol met foto’s van andere dolgelukkige mensen die hetzelfde ervaarden als ik. Het zorgde voor een vliegende start van Bakuchiol en later ook de Squalane, die zich perfect laat combineren met Bakuchiol. Deze combi ontdekte ik later en ik heb later ook een uitgebreide Squalane en Bakuchiol review geschreven. 

Bakuchiol van SUIT Matters blijft mijn nummer 1

En nu? Bakuchiol prijkt nog altijd hoog in de ladder van SUIT Matters. Het is en blijft ongekend populair en nu, na een half jaar gebruik, kan ik in herhaling blijven vallen. Mijn huid is nog steeds in optimale conditie, mijn hangende ooglid blijft nog steeds elastischer waardoor ik er geen last van heb, en mijn huid straalt, al vind ik dat echt een stomme opmerking ?

Maar het is echt zo, het straalt. Het is mooi gehydrateerd, elastisch, en vertoont op mijn bijna 51 ste jaar nog geen rimpel. Dat heeft uiteraard ook met goede genen, rust, orde en regelmaat en vooral gezonde voeding te maken, maar ook verzorging speelt hierin een cruciale rol.

Oogrollers voor een betere werking van verzorgingsproducten

Onlangs postte ik op mijn socials een tip: een gezicht-oogroller gebruiken om de Bakuchiol nog beter zijn werking te laten doen. Nu bestaan die dingen al een eeuwigheid, maar soms kost het mij veel tijd om iets interessant genoeg te vinden om er aandacht aan te besteden. ? Het was voor mij een beetje “spirrie-wirrie-wappie-gedoe”, omdat wat ik tot dusver had gelezen over deze rollers, voornamelijk de focus werd gelegd op de “krachten van de stenen” en de “energie” die het zou geven. En dat men daarvoor grif moest betalen. Ik kom op internet prijzen tegen tussen de € 10,- en € 95,-, niet gewoon meer. Dit brak direct mijn interesse af.

Tot ik bij de Action onlangs zo’n ding zag liggen voor € 1,99. Okay, voor zo’n prijsje durf ik het wel aan. Ik ben de roller gaan gebruiken en opnieuw was ik zeer onder de indruk van de werking. Nu denk ik nog steeds niet dat dit door de jade steen komt, want zo ver gaat mijn nuchtere fantasie helaas niet. ? Waarmee ik overigens niet zeg, dat het niet bestaat. Ik ken veel mensen die heilig in de kracht van (edel)stenen geloven, en dat juich ik alleen maar toe. Het is alleen niet mijn ding, met al mijn Rotterdamse nuchterheid. Ik kijk liever graag naar mooie stenen, mijn huis ligt vol met zelfgeraapte stenen vanuit de hele wereld mee genomen van verschillende reizen.

De werking van een oogroller bij mij persoonlijk

Terug naar de oogroller van de Action, die overigens ook is gemaakt van jade steen. In hoeverre dit op echtheid beoordeeld kan worden, ik heb geen flauw idee en ik verdiep mij daar ook niet in. Wat ik wel weet, is dat het voor mij echt goed werkt. En ik er ook erg ontspannen van word. Ik ga er iedere avond lekker voor zitten. Ik begin met het inkloppen van enkele druppels Bakuchiol rondom mijn ogen om vervolgens te starten met het rollen (de kleine steen). Ik begin onder mijn ogen en werk zo per oog naar boven. Ik sluit mijn ooglid ook, om daar even zeer licht overheen te rollen, dat vind ik zalig!

Ik zie significante verschillen. Maar het VOELT vooral erg prettig aan na een lange werkdag. De oogrollers zijn werkelijk overal te verkrijgen, maar als tip geef ik je mee: let goed op de aanschafprijs want die verschilt dus nogal. En….ondertussen kun je gewoon lekker verder blijven druppelen met de Bakuchiol! Weet je dat je de Bakuchiol tegenwoordig ook bij Puur&Fit koopt zonder verzendkosten? Fijn hè? Je kan de Bakuchiol hier zonder verzendkosten kopen. Trouwens, je kan tegenwoordig het hele SUIT Matters assortiment in Puur&Fit zonder verzendkosten kopen 😉

Comments

  1. nana says

    wat zijn jullie een ontdekking!!! geloof het of niet, van dit soort berichten en “wijven” (dit is heeeel goed bedoeld) krijg ik tranen in mijn ogen. Super, wat jullie doen. Kwam bij jullie terecht door een artikel in de volkskrant van Teun van de Keuken vandaag, over een vegan periode . Hij doet iets met diëten uit proberen, vandaag 5 weken vegan. Daarin vermeldde hij de mayonaise van the mayo sisters, die ik wilde hebben. Ik ben niet vega, maar wel bewust bezig. Via de site vn de sisters kwam ik bij jullie om het online te bestellen. Vervolgens kreeg ik Rosa aan de telefoon, wat een mens!!! Zoooo inspirerend. dus heb ik niet alleen de mayo gekocht (ook 2 om weg te geven) , maar ook de deo. Jullie zijn een ontdekking, die moed geeft voor de toekomst. Al is de mijne een beetje beperkt (66), maar ….ik heb het wel gehaald, die bijna 67. Heel veel succes en liefde voor jullie team, groetjes,

    Nana van der Wijk-Beetstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.