Overnight Oats met appel en biologische havermout

Goedemorgen lieve Puur & Fitjes! We hebben weer een nieuw recept voor jullie. Dit keer Overnight Oats met appel. Heel makkelijk te maken en meer dan geschikt als snel en vullend ontbijtje wanneer je liever 10 minuutjes langer in bed ligt 😉 Voor vele mensen een uitkomst en voor mij een manier om iets rustiger aan de dag te beginnen.

Ingrediënten voor 1 persoon:

Hoe bereid je deze heerlijke Overnight Oats?

  1. Voeg de havermout toe aan een kom
  2. Giet de melk over de havermout. Zorg ervoor dat de havermout volledig is bedekt met melk.
  3. Voeg de blokjes appel toe aan de pot.
  4. Strooi de kaneel over de ingrediënten in de pot.
  5. Giet de honing eroverheen voor een zoete toets.
  6. Roer alles goed door, zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
  7. Sluit de kom goed af, doe dit waarmee je wilt.
  8. Zet de kom in de koelkast en laat deze een nacht staan, of minstens 4-6 uur, zodat de havermout de tijd heeft om te weken en zacht te worden.
  9. Haal de kom ochtends uit de koelkast, roer nogmaals door en voeg eventueel extra honing of kaneel toe naar smaak.
  10. Geniet van je heerlijke, voedzame overnight oats met de smaken van appel, kaneel en honing!

Je kunt dit recept uiteraard ook een eigen draai geven en in plaats van appel ander fruit naar wens toevoegen. Smakelijk eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.