• Zuurbalans druppels (25ml - Jacob Hooy)
  • Zuurbalans druppels (25ml - Jacob Hooy)

Zuurbalans druppels (25ml - Jacob Hooy)

€ 13,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Zuurbalans druppels helpen je lichaam actief ontzuren. Het is een natuurlijk supplement gebaseerd op zink dat zorgt voor een normaal zuur-basemetabolisme. 

Aantal

Zuurbalans druppels - zelf actief ontzuren van je lichaam

Wat is verzuring van je lichaam?

De laatste decennia hoor je steeds meer over verzuring en verzuringsklachten. Als gevolg van diverse oorzaken kan ons lichaam uit balans raken en raakt het verzuurd. Naarmate we ouder worden is ons lichaam steeds minder goed in staat om overtollige zuren in het lichaam op te ruimen en uit te scheiden. Dat is een volstrekt normaal proces en onderdeel van het ouder worden. 

Maar afhankelijk van je leefomstandigheden kan je lichaam veel sneller verzuurd raken en wordt het nóg moeilijker voor je lichaam om de zuren op te ruimen. Onder andere de volgende oorzaken leiden tot een versneld verzuren van je lichaam: 

  • Vervuilde lucht
  • Veel bewerkte voeding
  • Verzurende voeding (zoals koffie, alcohol, vlees)
  • Te weinig groente en fruit
  • Stress
  • Te weinig slaap
  • Medicijngebruik

Veel ouderdomsklachten, waaronder uiteindelijk ook de gewrichtsklachten zoals artrose, zijn gerelateerd aan verzuring. 

Hoe helpen Zuurbalans druppels je lichaam actief ontzuren?

Als je lichaam, door omstandigheden, verzuurd is geraakt, dan ben je gelukkig niet gestraft voor het leven. Het komt dan allemaal aan op het zo snel mogelijk herstellen van de zuurbalans.

Gelukkig is een optimale zuurbalans vrij gemakkelijk te realiseren. Probeer allereerst de oorzaken die hierboven staan zoveel mogelijk weg te nemen. Dat lukt natuurlijk niet altijd, er zijn omstandigheden waarin je wel een beetje extra hulp kan gebruiken. 

Dan zijn Zuurbalans druppels een ideale oplossing. 

Zuurbalans druppels bestaan uit basische mineralen en het belangrijkste werkzame bestanddeel is zink. Zink helpt je lichaam herstellen naar een normaal zuur-basemetabolisme. Verzuring betekent een te lage pH waarde. Door het innemen van capsules met een hoge pH waarde help je zelf de zuurbalans in je lichaam herstellen. 

Zuurbalans druppels samenstelling

Gezuiverd water, zuurteregelaar: kaliumhydroxide en natriumhydroxide, zinkchloride.

Zuurbalans druppels gebruiksaanwijzing

Aanbevolen gebruik: Drink 3-5 maal daags een glas drinkwater (ongeveer 200 ml) waaraan 5 druppels van dit product zijn toegevoegd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.eken per maand gebruiken (2 weken niet). De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud

25 ml. Circa 575 druppels. 

Bewaaradvies en aandachtspunten

Belangrijk! Na gebruik in de koelkast bewaren. Na opening 3 maanden houdbaar. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Bewaar de ongeopende fles op een koele, droge plaats (15-25 °C).

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten