Zeespaghetti vlokken BIO (50g - Puur&Fit)
Biologische zeespaghetti vlokken
- voedzame vervanging van rauwe pasta
- rijk aan voedingsstoffen
Zeewier is het voedsel van de toekomst, lekker, gezond en duurzaam. En het goede nieuws: het is reuze veelzijdig! Gebruik zeespaghetti door salades, pasta, roerbakken en stoofschotels.
Zeespaghetti wordt geteeld aan de Atlantische kust van Ierland en is handgeplukt in een natuurlijke groeiomgeving.
Zeespaghetti vlokken BIO gebruik
Er zijn verschillende mogelijkheden om zeespaghetti klaar te maken:
- Kook de zeespaghetti 10-15 minuten in ruim water en voor een Al dente bite
- Week de zeespaghetti 20-25 minuten in heet water (de smaak is dan krachtiger)
- Week de zeespaghetti 45 minuten in koud water (dan hou je het predicaat 'raw')
Afgieten en mengen door sauzen, soepen, salades, pasta's, omelet, rijstgerechten, wat je maar wil.
Eet maximaal 5 tot 10 gram per dag.
Zeespaghetti vlokken BIO ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: 100% biologische zeespaghetti
Voedingswaarde per 100 gram
Energie kcal | 170 kcal |
Energie kJ | 702 kJ |
Koolhydraten | 15g |
- waarvan suikers | 0g |
Eiwitten | 7.5g |
Vetten | 1g |
- waarvan verzadigd | 0.4g |
Vezels | 36g |
Zout | 7.9g |