Zeekraal Saline BIO (25g - Waddenwier)

€ 6,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Zeekraal Saline is de zoutvervanger van de toekomst, dit geweldige kwelderplantje geeft ieder gerecht een heerlijke zilte smaak. Deze geweldige kwelderplant is een perfecte geeft jouw gerecht een heerlijke zilte twist.

Aantal

Wat is zeekraal saline?

Zeekraal is een zachte, knapperige zeegroente met een zilte smaak en kan gebruikt worden als een vezelrijke zoutvervanger. Onze Zeekraal Saline wordt geteeld op kwelders met puur zilt bronwater (niet te verwarren met zeewier of algen dus!). Daarna wordt het zorgvuldig gedroogd en opgeslagen.

Waar kun je Waddenwier zeekraal saline voor gebruiken?

Zeekraal saline smaakt zilt en zout. Echter bevat het vele goede eigenschappen in tegenstelling tot keukenzout. Keukenzout bevat vooral natriumchloride en kan, bij overmatig gebruik, leiden tot veel lichamelijke problemen. Zeekraal neemt het zout zelf op uit de het zilte bronwater en maakt het daarom een goede zoutvervanger. Gebruik daarom gerust Zeekraal Saline op producten of gerechten waar je anders keukenzout voor zou gebruiken. Het geeft een heerlijke zilte smaak en een extra bite aan je maaltijd. Je kunt het gekookt of rauw eten. Gebruik het voor bijvoorbeeld salades, vis, een stukje vlees, pizza of sauzen. Maar dan een stuk gezonder.

Rijk aan kalium, magnesium, calcium, ijzer, koper en mangaan. Daarnaast is het een bron van tal van andere mineralen uit de zee en kwelder, eiwit en voedingsvezels.

  • Biologisch
  • Ingrediënten: 100% zeekraal
  • Inhoud: 25 gram

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten