• Actie!
  • -10%
  • Microbiol Platinum (30 caps - Vitals)

Microbiol Platinum (30 caps - Vitals)

€ 34,95
€ 31,46 -10%
Inclusief BTW
Op voorraad

Microbiol Platinum is een probiotica met maar liefst 10 miljard levende bacteriën van de stam Lactobacillus Rhamnosus GG

  • hoogste dosering Lactobacillus rhamnosus GG van Nederland
  • bacteriestam met de beste wetenschappelijke onderbouwing ter wereld
  • beste uit de test in onafhankelijk onderzoek van TNO
  • speciale verpakking en gecontroleerde productie en opslag bieden optimale bescherming
  • bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming
Aantal

Microbiol Platinum bevat per capsule minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën van de best onderzochte probiotica-stam ter wereld: Lactobacillus rhamnosus GG. Met inmiddels meer dan 1100 wetenschappelijke publicaties en 300 humane onderzoeken, is er meer bekend over de unieke eigenschappen van deze stam dan over welk ander probiotica-product dan ook. En in Nederland is dit het hoogst gedoseerde product met deze stam.

Beste probiotica: onafhankelijk onderzoek door TNO

In een recente – onafhankelijke, belangeloze – systematische review van TNO (2018) is Lactobacillus rhamnosus GG als beste uit de test gekomen, vergeleken met andere probioticastammen en -mengsels. Hierbij werden uitsluitend probiotica-producten meegenomen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt en waarmee gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies gedaan zijn met de gebruikte (combinatie van) bacteriestam(men).

Het doel van het onderzoek was om artsen en gezondheidsprofessionals een gids te bieden met een solide wetenschappelijke basis, waarmee ze met vertrouwen adviezen kunnen uitbrengen omtrent het gebruik van probiotica-producten.

Drie kwalitatieve, onafhankelijke humane studies met Lactobacillus rhamnosus GG hebben gezorgd voor de hoogste score van drie sterren. En het is ook de enige stam met drie sterren. Verder waren er een zestal stammen of mengsels met één ster.

Opvallend is dat deze ene stam beter scoorde ten opzichte van formuleringen met meer stammen. Meer is dus niet altijd beter. Bovendien toont deze review wederom aan dat het van essentieel belang is dat probiotica beoordeeld worden op basis van stamspecifiek onderzoek. En als er meerdere stammen in een product zitten, dat er studies gedaan zijn met die specifieke combinatie van stammen. De ene stam is de andere niet, en de ene stam kan de andere stam beïnvloeden.

Vitals Microbiol Platinum gebruiksaanwijzing

1-2 capsules per dag met water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Vitals Microbiol Platinum samenstelling per dagdosering

Samenstelling per capsule:
(dagdosering)
 

Lactobacillus rhamnosus, GG

10 miljard cfu*

*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën) 

Dit product bevat een originele bacteriecultuur van Chr. Hansen.

Vitals Microbiol Platinum ingrediënten

Lactobacillus rhamnosus GG, antiklontermiddel: rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Bevat geen:

Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inhoud

30 capsules.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten