Veldbonenmeel NL (400g - Geerts Best)
- veldbonenmeel
- van Nederlandse bodem
- glutenvrij
Door de veldbonen te malen ontstaat er veldbonenmeel. De voedingsstoffen blijven zo behouden maar je kunt het veelvuldig gebruiken in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan het bakken van brood, cake of pannenkoeken.
Veldbonenmeel ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: veldbonen van Nederlandse bodem.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie | 266kcal / 1114 Kj |
Vet | 2,0 g |
- waarvan verzadigd | 0,3 g |
- waarvan onverzadigd | 1,7 g |
Koolhydraten | 30,4 g |
- waarvan suikers | 2,5 g |
Eiwit | 27,8 g |
Vezels | 8,3 g |
Zout | 0 g |
Veldbonenmeel gebruiksaanwijzing
Gebruik eens veldbonenmeel als alternatief voor ander meel. Je kan werkelijk elke meelsoort die je normaal gebruikt vervangen voor veldbonenmeel, dus gebruik lekker je eigen favoriete recepten om dit meel uit te proberen!
Schrijf je review
Voeg review toe
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*