Veldbonen (paneer)meel grof NL (400g - Geerts Best)
Grof gemalen veldbonenmeel:
- zeer geschikt als glutenvrij paneermiddel
- ideaal als basis voor quiche
- van Nederlandse bodem
- glutenvrij
Grofgemalen veldbonenmeel van Geerts Best. Dat is ideaal in gebruik als een eiwitrijk en glutenvrij paneermeel!
Door gedroogde veldbonen grof te malen, ontstaat er een zeer grof veldbonenmeel. Dat kan ideaal dienst doen als glutenvrij paneermeel.
Dit grof gemalen veldbonen paneermeel kan tot 150% vocht opnemen! Dat maakt het ook ideaal om te gebruiken in een quiche bodem. Of maak er een krokant paneerlaagje van om vlees of groente.
Grof gemalen veldbonen paneermeel ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: veldbonen van Nederlandse bodem.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie | 266kcal / 1114 kJ |
Vet | 2,0 g |
- waarvan verzadigd | 0,3 g |
- waarvan onverzadigd | 1,7 g |
Koolhydraten | 30,4 g |
- waarvan suikers | 2,5 g |
Eiwit | 27,8 g |
Vezels | 8,3 g |
Zout | 0 g |
Lekkere recepten
Dat is niet zo moeilijk: voor alles waar je normaal gesproken paneermeel voor zou gebruiken, kan je nu deze heerlijke glutenvrije veldbonen paneer gebruiken.
Eet smakelijk!