Veldbonen fusilli NL (250g - Geerts Best)
- gemaakt van 100% veldbonen
- glutenvrij
- van Nederlandse bodem
De fusilli van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonen.
Fusilli van Geerts Best kenmerken
- Glutenvrij
- Geteeld in het Drentse Zuidwolde.
De fusilli van Geerts Best is een bron van vezels en rijk aan eiwitten, waardoor het een uitstekende vleesvervanger is of een voedzame toevoeging aan je maaltijd. Bovendien is deze pasta volledig glutenvrij, waardoor hij geschikt is voor mensen met glutenintolerantie of coeliakie.
Geerts Best fusilli pasta ingrediënten, voedingswaarde en gebruik
Ingrediënten: gedroogde veldbonen
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie | 266kcal /11143Kj |
Vet | 2,0 g |
- waarvan verzadigd | 0,3 g |
- waarvan onverzadigd |
1,7 g |
Koolhydraten | 30,4 g |
- waarvan suikers | 2,5 g |
Eiwit | 27,8 g |
Vezels | 8,3 g |
Zout | 0 g |
Geerts Best fusilli pasta gebruiksaanwijzing en recepten
Hou voor een portie 50 gram per persoon aan. Kook de pasta in ruim kokend water gedurende 5 minuten tot hij beetgaar is. Afgieten en direct serveren.
We nemen aan dat je zelf voldoende inspiratie hebt voor receptjes met pasta. Immers, pasta is immens populair in Nederland! Dus: gebruik je favoriete pastarecept en gebruik eens de pasta van Geert. Eet smakelijk!
Meer over Geerts Best
Geert Lindenhols is een innovatieve ondernemer uit het Drentse Zuidwolde. Hij timmert aan de weg met de teelt en verwerking van koolzaad en veldbonen, die hij onder de merknaam Geerts Best op de markt brengt. Daarnaast is hij actief met regeneratieve teeltmethoden, natuurinclusieve landbouw, eiwittransitie en voorzitter van Boert Bewust Drenthe. In januari 2022 is hij verkozen tot Drents ondernemer van de maand. Op 3 juni 2022 ontving hij het Erkend Streekproduct certificaat voor o.a. zijn Drentse veldbonen(pasta).
Schrijf je review
Voeg review toe
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*