Vegan flosdraad refill van PLA (2x50m - Bambaw)

€ 7,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Zorg voor je tanden en voor de planeet met deze composteerbare flosdraad. Dit is een navulling voor de rvs flosdraad dispenser. 1 verpakking bevat 2 rollen vegan flosdraad van 50 meter per rol. 

Aantal

Deze vegan flosdraad is gemaakt van biologisch afbreekbaar tandzijde op basis van maïszetmeel, gecoat met candelillawas en bevatten een verfrissend tintje pepermunt. 1 verpakking bevat 2 rollen van 50 meter. 50 meter tandzijde is genoeg voor 200 flosbeurten.

Hoe kan je de rvs flosdraad dispenser van Bambaw bijvullen?

Om de dispenser bij te vullen, volg je deze stappen:

  1. Draai het dekseltje open
  2. Plaats een nieuw rolletje tandzijde
  3. Sluit de dispenser af met het dekseltje

Wat zit er in deze verpakking?

  • 2 rolletjes van 50 meter PLA tandzijde in een kartonnen doosje

Meer informatie over de gebruikte materiaalsoorten en keuzes van Bambaw vegan flosdraad

Roestvrij staal flosdraad dispenser

Flosdraaddispensers zijn meestal gemaakt van glas dat uiteindelijk gebroken op de grond belandt. Met deze roestvrijstalen dispenser, bent u voor altijd uitgerust. Bovendien is roestvrij staal een van de meest gerecycleerde materialen ter wereld. 60% van de nieuwe productie van roestvrij staal is namelijk afkomstig van gerecycleerd materiaal.

PLA

De PLA op basis van maïs is composteerbaar in industriële compost. Dit betekent dat het niet gemaakt is van petroleumkunststof en gemakkelijk zal afbreken als het aan de juiste omstandigheden wordt blootgesteld.

Candelillawas

Een plantaardige was die geëxtraheerd wordt bij het koken van de plant. Het is een niet-gelerend verdikkingsmiddel en filmvormer met beschermende eigenschappen, waardoor het de perfecte was is om de flosdraad te smeren zodat het gemakkelijker door de tanden kan glijden. Wist je dat in de vegan verzorgingsmerken de bekende bijenwas veel wordt vervangen door candelillawas? 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten