Bekeken producten

Zoekfilter

Merk

TestoPlus (120st - Young Again)

TestoPlus helpt op natuurlijke manier testosteron verhogen:  

 • ondersteunt gewichtscontrole bij een dieet
 • bevordert spieropbouw bij lichamelijke inspanning
 • bevordert een gezond libido
 • kan helpen bij de bestrijding van ouderdomsverschijnselen

Meer details

Op voorraad
Merk Young Again
Inhoud 120 stuks
EKO EKO

€ 28,95 incl. BTW

-€ 6,00

€ 34,95 incl. BTW

 • Alleen 100% pure producten
 • Biologisch gecertificeerd door SKAL
 • Snelle levering door PostNL
 • Lage verzendkosten; gratis boven de € 60,- 
 • Thuiswinkel waarborg,
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal, Bancontact, Sofort, Giropay en Credit cards

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 € 10,45 Tot € 31,35

TestoPlus - veilig en natuurlijk testosteron verhogen

TestoPlus is een veilige en natuurlijke 3-in-1 testosteron supercharger voor mannen! Een krachtig hormoon dat je lichaam jong en vitaal laat voelen. Testosteron verhogen om 3 goede redenen:

 1. Veilige spieropbouw
 2. Ondersteuning bij gewichtscontrole en
 3. Bevordering van een gezond libido

TestoPlus: 3 keer resultaat in één krachtig supplement. Testosteron is DE oplossing bij vermoeidheid, geen zin in seks, gewichtstoename en verslapte spieren. 

Hoe werkt het ook alweer met het testosteronniveau?

Hoe hoger je testosteronniveau hoe jeugdiger en mannelijker je je voelt en gedraagt. In je pubertijd neemt je testosteronniveau jaarlijks nog toe, maar vanaf je 40ste levensjaar neemt het met ongeveer 2% per jaar af. 

Door ouderdom, door stress of slaapgebrek, door teveel inspanning, door medicijnen of alcoholgebruik daalt je testosteronniveau zelfs nog veel sneller. 

Een laag of lager testosteron kan leiden tot diverse klachten, waarvan de bekendste en meest voorkomende klachten chronische vermoeidheid, vroegtijdige haaruitval, neerslachtigheid, geen zin in seks, gewichtstoename, gerimpelde huid, verslapte spieren en andere ouderdomsverschijnselen.

Symptomen van een te laag testosteron

 • stress
 • lusteloosheid
 • geestelijke vermoeidheid
 • oud voelen
 • haaruitval
 • slaapgebrek/slapeloosheid
 • gewichtstoename
 • spierverslapping
 • seksuele disfunctie

Maar dat hoeft dus niet meer ;-) gebruik TestoPlus als veilig en klinisch bewezen supplement. Carnitine zorgt voor een betere vetverbranding, een snellere spieropbouw en een verhoogd libido.  

TestoPlus bevat zelf géén testosteron, maar alleen de ingrediënten die de aanmaak van testosteron in je lichaam bevorderen.

De voordelen van TestoPlus kopen

Testosteron is een geslachtshormoon. In de pubertijd stijgt het testosterongehalte en zorgt het voor de ontwikkeling van onder andere de penis, het scrotum en lichaamsbeharing. Na de adolescentie is het het testosteron wat zorgt voor de instandhouding van de penis en balzak en de productie van sperma. 

Ook speelt testosteron een belangrijke rol bij het libido. Een te laag testosterongehalte heeft meestal bij zowel mannen als vrouwen een verlaagde geslachtsdrift of libido tot gevolg. Voor beide seksen is dit overigens de belangrijkste reden om testosteron te kopen.

Testosteron verhogen met TestoPlus

Er wordt wereldwijd heel veel synthetisch testosteron gebruikt (verkrijgbaar in tabletten, pleisters, gel e.a.). Vooral krachtsporters grijpen vaak naar gevaarlijke (en bovendien vaak verboden) synthetische middelen om spieropbouw te bevorderen en ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. De resultaten hiervan werken vaak averechts. Door het toedienen van synthetisch testosteron kan de lichaamseigen testosteronproductie er zelfs helemaal mee ophouden. Een leuk korte termijn voordeel wellicht, maar direct een lange termijn gezondheidsprobleem.

TestoPlus is een veilige en effectieve manier om zonder schadelijke bijwerkingen je testosteronniveau te verhogen. Niet door synthetische testosteron op je lichaam los te laten maar door de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam aan te jagen. Vanaf de eerste dosering begint TestoPlus met de opbouw van het testosteronniveau. Samen met de testosteron die je lichaam op een natuurlijke wijze aanmaakt zorgt TestoPlus voor

 • sneller gewichtsverlies,
 • bevordert het de spieropbouw,
 • verbetert het je uithoudingsvermogen
 • en verhoogt het je libido.

Dat maakt TestoPlus de ideale supercharger voor lichaam en geest.

Werkzame natuurlijke stoffen van TestoPlus

TestoPlus bevat maar liefst 10 werkzame bestanddelen waarvan de verjongende en opbouwende werking klinisch is bewezen. De synergetische werking zet het lichaam aan tot het produceren van meer testosteron op een volkomen natuurlijke en veilige manier. Dit zijn de werkzame bestanddelen: 

Tribilus (protodioscin15%) wordt al eeuwen toegepast in de Aziatische en Ayurveda geneeskunde vanwege de libidoversterkende eigenschappen.
N-Acetyl Carnitine stimuleert de vetverbranding, herstelt spierschade na training en verbetert het uithoudingsvermogen
Magnesium (oxide) Dit mineraal verhoogt de weerstand tegen stress, depressies, spanningen en gaat geestelijke vermoeidheid tegen. Magnesium versterkt het geheugen en het concentratievermogen. Magnesium is belangrijk voor het vrijmaken van energie uit de voeding en het goed functioneren van het zenuwstelsel en de spieren.
Avena Sativa Is in staat is het zenuwstelsel op te bouwen en de neurogene constitutie te versterken.
N-Acetyl Cysteïne is een leverancier van het belangrijke zwavel. Zwavel wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof. Het is na calcium en fosfor het derde meest voorkomende mineraal in het lichaam en van groot belang voor de energievoorziening en snel herstel na inspanning.
Vitamine C is een belangrijk antioxidant met vele eigenschappen. Het versnelt de genezing van wonden, houdt botten, tanden en geslachtsorganen gezond, werkt als een natuurlijk antihistaminicum, helpt om onvruchtbaarheid bij de man te bestrijden en bestrijdt verkoudheden en andere virussen. Vitamine C bevordert ook de activiteit van de witte bloedlichaampjes en zorgt zo voor een betere genezing van infecties.
Zink (bisglycinaat) verhoogt de weerstand, verhoogt potentie en geslachtsdrift bij mannen en voorkomt onvruchtbaarheid. Een tekort aan zink kan resulteren in verminderde weerstand, haaruitval, vermoeidheid, witte plekken op de nagels, prikkelbaarheid, huidproblemen en een gebrekkige eetlust.
Panax Ginseng geeft mentaal meer kracht en uithoudingsvermogen en ondersteunt herstelprocessen in het lichaam.
Bioperine verhoogt de thermogenische activiteit van het lichaam waardoor de ingrediënten in deze formule veel beter worden opgenomen en langer werkzaam blijven in het lichaam.
Vitamine B6 is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen (hemaglobine). Het is van belang voor de energievoorziening.

Inhoud en ingrediënten TestoPlus testosteron capsules

120 vegicaps. 

Ingrediënten: N-Acetyl Cysteïne, N-Acetyl Carnitine, Avena Sativa, Tribulus Terrestis (Protodioscin 20%), Ginseng, Vitamine B6, Zink (bisglycinaat), Magnesium(oxide), Vitamine C, Bioperine (piper nigrum) gelatine capsule (red), magnesiumstearaat. 

De Gelatine in het product is van plantaardige oorsprong.

Aanbevolen dosering TestoPlus

Dosering: 3 capsules per dag bij de maaltijd innemen. 

Boven de 50 jaar is de aanbevolen dosering 2 x 3 capsules per dag. 

Inhoud per dosering van 3 capsules
Tribulus Terrestis 500 mg
N-Acetyl Carnitine 500 mg
Magnesium (oxide) 375 mg
Avena Sativa 250 mg
N-Acetyl Cysteine 200 mg
Vitamine C 102 mg
Zink (bisglycinaat) 54 mg
Panax Ginseng 45 mg
Bioperine (piper nigrum) 15 mg
Vitamine B6 3,9 mg

TestoPlus is niet geschikt voor vrouwen. Het gebruik wordt afgeraden voor mannen beneden de 18 jaar.

Merk Young Again
Inhoud 120 stuks
Kwaliteit 
25-03-2019

Fijn product

Ik ben 46 en doe 3x/wk krachttraining. Spieropbouw gaat niet meer zo snel, soms lijkt het of ik meer kwijtraak dan opbouw. De eerste keer dat ik Testoplus ging kopen was na een nieuwsbrief begin 2019. Ik gebruik het nu bijna 3 maanden en zie dat ik (met voldoende eiwitten erbij) veel gemakkelijker spieren opbouw. Heel blij mee. Ik hoef geen topper te worden, maar het is fijn om te zien dat je lichaam nog werkt wat betreft spieropbouw.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

TestoPlus (120st - Young Again)

TestoPlus (120st - Young Again)

TestoPlus helpt op natuurlijke manier testosteron verhogen:  

 • ondersteunt gewichtscontrole bij een dieet
 • bevordert spieropbouw bij lichamelijke inspanning
 • bevordert een gezond libido
 • kan helpen bij de bestrijding van ouderdomsverschijnselen