• Nieuw

Genmai Miso ongepasteuriseerd (350g - Terrasana)

€ 7,49
Inclusief BTW
Op voorraad

Deze ongepasteuriseerde Genmai Miso van TerraSana is een bijzondere soort rijstmiso; het wordt namelijk met bruine rijst (genmai) bereid. Dit levert een smakelijke miso op, die minder zoet is als gangbare rijstmiso en lichter van smaak. Je kunt de Genmai Miso gebruiken voor zomerse soepen, sauzen, dressings en dips.

Aantal

Glutenvrije ongepasteuriseerde Genmai Miso. Genmai Miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai Miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai Miso fermenteert minimaal 18 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai Miso is ideaal als basis voor misosoepen, vis- en vleesgerechten, sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten. Genmai Miso heeft een krachtige smaak.

Genmai Miso gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.

Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.

Genmai Miso ongepasteuriseerd ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, Koji-ferment,    *=biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 163 kcal (682 kj)
Vet 6,7 gram
- waarvan verzadigd 0,9 gram
Koolhydraten 17,2 gram
- waarvan suikers 7,1 gram
Voedingsvezel 6,7 gram
Eiwit 11,9 gram
Zout 9,9 gram

Allergenen informatie: bevat SOJA.

Land van herkomst: Japan

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten