Zoekfilter

Merk

Superfoods

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en esse...

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Ze worden als geen ander door het lichaam opgenomen omdat ze puur natuur zijn. Je lichaam is er voor gemaakt!

Traditionele groente en fruit zijn gezond, maar superfoods zijn super gezond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de camu camu bes die 30 keer meer vitamine C bevat dan sinaasappels!

Superfoods worden vaak al eeuwen door inheemse volkeren gebruikt. Vaak weten medicijnmannen ze als geen ander toe te passen op allerlei kwalen.

Superfoods kopen online sinds deze eeuw in Nederland

Waarom ontdekken wij dan nu pas deze super rijke voedselbronnen en waarom kunnen wij niet al 100 jaar in Nederland superfoods kopen?

Het antwoord is simpel. Pas sinds enkele tientallen jaren zijn we in staat om superfoods op een goede manier te verwerken en te verschepen.

Door het drogen en (soms) verpulveren tot poeder blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden. Hierdoor zijn de superfoods langer houdbaar. Vaak meer dan een jaar.

Superfoods zijn verkrijgbaar als gedroogd fruit, zaden, poeder en olie.

Onze superfoods zijn afkomstig uit onder andere Peru, Nieuw-Zeeland en Canada. Kies voor een superfood in de vorm van gedroogd fruit, poeders, zaden of olie. 100% natuurlijk of biologisch, zonder toevoegingen.

Afgelopen tijd zijn superfoods steeds populairder geworden. Puur&Fit was één van de eerste online verkooppunten in Nederland, wij staan voor betrouwbare en 100% pure superfood online kopen.

Superfoods kopen en bestellen bij Puur&Fit betekent gaan voor de hoogste biologische kwaliteit. Wij zijn biologisch gecertificeerd door bio controle organisatie SKAL.

Gebruik van superfoods

Algemeen gezegd kun je superfoods onderscheiden in vier verschillende reden voor gebruik:

 • Ter ondersteuning van de algehele gezondheid
 • Voor het ontgiften van je lichaam
 • Ter ondersteuning tijdens het Afvallen
 • Lekker gezond genieten

Hieronder bespreken we kort welke superfoods je het beste kunt kiezen per wijze van gebruik.

Algehele gezondheid

Superfoods die je goed kunt gebruiken ter ondersteuning van je algehele gezondheid zijn: Tarwegras poeder, Chlorella, Spirulina en Bijenpollen. Zij bevatten veel van de belangrijkste vitaminen en mineralen in het lichaam.

Ontgiften met superfoods

Ontgiften of detoxen is je lichaam reinigen van afvalstoffen en giftstoffen waar we dagelijks aan worden blootgesteld. Het is de manier om meer energie te krijgen, kans op ziektes te verminderen en gewicht te verliezen.

Eigenlijk is het afvoeren van afvalstoffen een van de hoofdtaken van het lichaam. Tijdens het ontgiften wordt het natuurlijke proces van de reiniging gestimuleerd.

Ontgiften kan een heftige reactie in het lichaam teweeg brengen. Het gaat soms gepaard met hoofdpijn en een licht grieperig gevoel. Dit is niets om je zorgen over te maken. Het geeft aan dat het ontgiftingsproces in gang is gezet door het lichaam.

Ontgiften met Supergreens

Superfoods in de categorie supergreens bevatten grote hoeveelheden chlorofyl. Dit is het natuurlijke pigment dat zorgt voor groene kleuren in de natuur. Chlorofyl helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.

De algen Chlorella en Spirulina bevatten veel chlorofyl. Deze kun je nuttigen als tabletten met een beetje water of als poeder. Ook tarwegras en gerstegras zijn rijkelijk voorzien van chlorofyl.

Van Chlorella en Spirulina neem je dagelijks 1 – 5 gram. Bouw dit langzaam op. Eén van beide grassen kun je prima naast de algen gebruiken. Neem hiervoor 1 – 2 theelepels per dag. Tarwe- en Gerstegras bevatten ongeveer dezelfde voedingstoffen. Het verschil zit vooral in de smaak. Tarwegras is iets zoeter dan Gerstegras.

Ontgiften en essentiële vetzuren

De lever is het belangrijkste orgaan tijdens het ontgiften. De juiste hoeveelheid essentiële vetten heeft een herstellende werking op de celwanden van de lever. Bovendien helpt het ontstekingen tegengaan.

De perfecte bron van essentiële vetten is Bio Hennepolie. De olie is koudgeperst uit hennepzaad en bevat de essentiële vetten omega 3 en omega 6 in ideale verhouding. Dit is belangrijk omdat alleen in juiste verhouding deze essentiële vetzuren een goede werking hebben op je lichaam.

Neem dagelijks 2 eetlepels hennepolie.

Ook goji bessen kunnen ondersteund werken tijdens het ontgiften. De bessen worden al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunst en bevatten eigenschappen om schadelijke stoffen uit voeding af te weren. Elke dag een handje goji bessen is perfect!

Ontgiften en antioxidanten

Vrije radicalen komen van buitenaf in je lichaam . Denk hierbij aan sigarettenrook, bespoten groente en fruit, maar ook alcohol en luchtvervuiling.

Voor de afbraak van deze vrije radicalen in je lichaam zijn antioxidanten nodig.

De superfoods Acai bessen en Rauwe cacao staan bekend om hun enorme hoge waarde aan antioxidanten. Onmisbaar voor het ontgiften!

1 of 2 theelepels acai bessen poeder is perfect en lekker in een bakje yoghurt. Rauwe cacao kun je los eten als cacao nibs. Maar ook als poeder in een smoothie of rauwe chocolade reep.

Een goede algemene gezondheid heeft direct een positief effect op de huid. Superfoods die zijn beschreven in de vorige hoofdstukken over afslanken en ontgiften zijn ook te gebruiken ook voor een gezondere huid. Zie dit als de interne verzorging van je huid.

Er zijn ook superfood oliën die je uitstekend extern kunt gebruiken. Te weten: Hennepolie en kokosolie.

Hennepolie

Bio Hennepolie is uitstekend op de huid te smeren. Omdat het vetzuurspectrum gelijk is aan die van de mens, trekt het op een fantastische manier in je huid. Het werkt verzachtend, gladmakend en celvernieuwend. Hierdoor is het ook een heerlijk luxe massageolie.

De olie is uitermate geschikt voor een droge, vette of ruwe huid. Ook acné en een ontstoken huid hebben baat bij Hennepolie.

Huidklachten zoals psoriasis en eczeem kunnen verminderen bij het gebruik van Hennepolie. Mensen ervaren verbetering bij zowel het smeren als de inname van de olie.

Kokosolie

Virgin, biologische kokosolie smeren is bijzonder goed doordat het vetlaagje van de olie licht zuurvormend is op je huid. Hierdoor is kokosolie uitstekend te gebruiken als crème voor handen en voeten, lippenbalsem of als bodylotion.

Kokosolie heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor is zij, net als hennepolie, geschikt om te gebruiken tegen huidproblemen als psoriasis en eczeem. Het is zelfs in je haar te smeren. Goed tegen roos!

Om kokosolie beter te kunnen smeren kun je het even licht vloeibaar maken. Laat het bijvoorbeeld even een middagje op de verwarming staan.

Ook als massageolie doet kokos haar werk. Om niet teveel last te hebben van de kokosgeur kun je kokosolie mengen met een willekeurige etherische olie.

Superfood en afvallen

Zorg voor voldoende voedingsstoffen

Afvallen is niet per definitie 'minder eten meer bewegen'. Om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden is het belangrijk dat je een goede basis hebt. Een tekort aan vitamines, mineralen, eiwitten of essentiële vetten kan leiden tot ‘trek op de verkeerde momenten’. Superfoods helpen je lichaam aan deze voedingstoffen.

  

Een goede bron van je dagelijkse vitaminen is Tarwegras. Eén glas tarwegrassap staat gelijk aan een kilo verse groente en fruit. Je maakt tarwegrassap heel simpel met een glas water en een theelepel tarwegras poeder.

Ook Chlorella, Spirulina en Bijenpollen staan bekend om hun enorme aanbod aan vitaminen en mineralen. Deze superfoods staan vaak ook aan de basis van een superfood dieet.

Acai bessen en Chia zaden zijn superfoods die bekend staan om hun enorme hoeveelheid vezels. Deze zorgen voor een verzadigd gevoel, minder trek dus! Acai bessen hebben bovendien een natuurlijk simulerend effect op het verbranden van vet.

Een verstoorde balans tussen essentiële vetzuren kan ook nadelige gevolgen hebben voor je lichaamsgewicht. Bio Hennepolie bevat omega 3 en omega 6 in de enige juiste verhouding tot elkaar. Elke dag een eetlepel zorgt voor een lichaam in balans.

Eet gezonde snacks

Hoe gezond je levensstijl ook is, het blijft lekker om ’s avonds op de bank een lekkere snack bij de hand te hebben. Iedereen weet hoe slecht het is om veel chips en andere hapjes te eten. Maar het is zo lekker!

Wat als je weet dat er een gezond alternatief is? Vaak nog lekkerder ook! Gedroogd fruit in de categorie superfood is de oplossing. Heerlijke vruchten met super veel gezonde voedingstoffen. Na het snacken geen vervelend vol gevoel, maar meer energie!

Heerlijke zoete alternatieven zijn goji bessen en moerbeien. Inca bessen zijn ook lekker en hebben een bijzondere smaak in een combinatie van zoet en zuur.

Gebruik superfoods als gezonde vervanger van ongezonde producten

Superfoods zijn een perfecte vervanger voor dagelijkse producten bij jou in huis. Wat dacht je van super gezonde varianten voor zout, suiker en boter?

Traditioneel tafelzout wordt door bijna iedere Nederlander gebruikt. Weet je dat hier veel schadelijke chemicaliën in voorkomen? Door verhitting is de chemische compositie van het zout veranderd. De goede nutriënten die van nature aanwezig zijn in zout vergaan door het chemische zuiveringsproces.

Een goed alternatief is Himalayazout. Dit is ongeraffineeren bevat ruim 84 goede nutriënten.

Suiker is slecht voor je lichaam omdat het direct in je bloed wordt opgenomen. Dit verklaart de korte energieboost na het eten van suiker, maar vooral ook de daarop volgende dip. Omdat je alvleesklier te druk is met het suiker uit je bloed halen, worden vetcellen niet goed verbrand.

Goede vervangers voor suiker uit de supermarkt zijn natuurlijke zoetstoffen zoals Groene Steviablad poeder, Lucuma poeder en Yacon poeder. Zij kunnen een heerlijke zoete smaak geven aan bijvoorbeeld een smoothie.

Natuurlijke zoetstof is niet bewerkt en bevat daardoor nog al haar gezonde voedingstoffen.

Door de pure samenstelling zijn deze zoetstoffen soms een stuk zoeter dan suiker. Proef vooraf altijd even goed om te voorkomen dat je teveel zoetstof gebruikt.

Bakken en braden in de pan doen veel mensen met plantaardige oliën of boter. De transvetten die ontstaan na verhitting van deze producten zijn ontzettend slecht voor hart- en bloedvaten.

De best denkbare vervanger is virgin biologische kokosolie. Deze olie is koudgeperst uit het vruchtvlees van de kokosnoot. Kokosolie heeft de bijzondere eigenschap niet te ‘beschadigen’ bij hoge temperaturen. Bovendien bevat het veel minder calorieën dan andere vetten.

Je kunt uitstekend bakken en braden met kokosolie. Het geeft je gerechten ook nog eens een licht natuurlijke kokossmaak. Heerlijk!

Het is zelfs mogelijk om te frituren in kokosolie!

Zorg tijdens afvallen met superfoods voor voldoende micro nutriënten

Als je bezig bent met afvallen of een dieet is er een grote kans dat je let op de zogenaamde macro nutriënten: koolhydraten, eiwit en vet. Als je minder gaat eten, ligt een tekort aan micro nutriënten op de loer: vitamines, mineralen, sporenelementen en vetzuren zijn hier belangrijke voorbeelden van. 

Tijdens het afvallen is er een groter risico op een tekort aan vitaminen, mineralen, eiwitten of essentiële vetten. Superfoods met een hoge waarde aan deze voedingstoffen kun je ondersteunen tijdens het afvallen. Zoals Tarwegras voor de vitaminen en mineralen, Bio hennepolie voor de vetzuren en een eiwitshake voor de eiwitten.

Gezond genieten met superfoods

Superfoods zoals goji bessen en moerbeien zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens bijzonder rijk aan vitaminen en mineralen. Ontdek nog meer heerlijke gedroogde besjes in de categorie superfruit.

Tot slot kunnen we natuurlijk rauwe cacao niet onbesproken laten. Boordevol antioxidanten en de basis voor heerlijke zelf te maken rauwe chocolade.

Natuurlijk zijn er nog veel meer superfoods, kijk maar eens rustig rond in onze webshop. Heb je vragen over superfoods kopen online stuur dan een mail naar info@puurenfit.nl. Wij helpen je graag!

Meer


Toont 81 - 120 van de 131 items
 • € 23,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: Opties

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is.

  € 23,50
 • € 43,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: Opties

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is.

  € 43,50
 • € 68,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: Opties

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is.  Dit is een hoger gedoseerde RAW CBD olie van Medihemp. Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare CBD olie? Dan is Raw CBD olie van Medihemp een uitstekend alternatief want deze CBD olie staat garant voor topkwaliteit. De Raw CBD olie bestaat uit koudgeperste...

  € 68,50
 • € 126,50 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 10 ml

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is.  Dit is de hoogst gedoseerde RAW CBD olie van Medihemp. Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare CBD olie in de hoogst mogelijke dosering? Dan is Raw CBD olie 18% van Medihemp een uitstekend alternatief want deze CBD olie staat garant voor topkwaliteit. De Raw...

  € 126,50
 • € 15,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: Opties

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is. Deze rauwe CBD Olie is verkrijgbaar in diverse sterkte’s, oplopend van 2,5% CBD/CBDA tot maar liefst 10% CBD/CBDA. In zowel 10ml als 30ml verkrijgbaar. 

  € 15,50
 • € 36,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 10 ml

  Hoog percentage CBD met normale smaak en scherpe prijs op basis van olijfolie.

  € 36,50
 • € 38,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 10 ml

  Volledig biologische CBG Olie van 5% inclusief CBD en CBC. Natuurlijk van de eigen Oostenrijkse velden en van de hoogste kwaliteit zoalsje gewend bent van Medihemp. Eindelijk heeft Medihemp een manier gevonden om het waardevolle activerende ingrediënt CBG te verkrijgen.

  € 38,50
 • € 6,50 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Moerbeien heerlijk als snack door de fantastische zoete smaak. Vergelijkbaar met honing. Deze moerbeien zijn 100% biologisch, rauw en gedroogd en komen uit Turkije. Vrij van:

  € 6,50
 • € 12,50 Op voorraad
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Rauw moringa poeder van de bladeren van de moringa oleifera boom in India. 100% puur en zonder toevoegingen. Vrij van:

  € 12,50
 • € 7,50 Op voorraad
  2 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  MSM poeder is een vorm van natuurlijke zwavel. Het komt voor in rauw en vers voedsel. MSM vergaat in gekookt eten en voedsel uit de kas . Met MSM poeder van Puur&Fit krijg je toch je dagelijkse hoeveelheid binnen. MSM poeder van Puur&Fit is de puurste die je kan vinden! Vrij van:

  € 7,50
 • € 28,08 € 28,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologisch Myco-Qi paddestoel supplement combineert 2 van de meest gebruikte paddestoelen, Reishi sporen en Cordyceps. Reishi sporen en Cordyceps Brede formule Biologisch 60 capsules

  € 28,08 € 28,95 -3%
 • € 28,08 € 28,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologisch Myco-Zen paddestoel supplement combineert 2 van de meest gebruikte paddestoelen, Reishi sporen en Lion's Mane. Reishi Spore & Lion's Mane Brede formule Biologisch 60 capsules

  € 28,08 € 28,95 -3%
 • € 26,14 € 26,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologisch Mycomplex paddestoel supplement combineert 3 van de meest gebruikte paddestoelen, Reish, Maitake en Cordyceps. Reishi, Maitake, Cordyceps Brede formule Biologisch 60 capsules

  € 26,14 € 26,95 -3%
 • € 33,90 € 34,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 g

  Mushrooms4Life biologisch Mycomplex paddestoel supplement combineert 3 van de meest gebruikte paddestoelen, Reish, Maitake en Cordyceps. Reishi, Maitake, Cordyceps Brede formule Biologisch 60 capsules

  € 33,90 € 34,95 -3%
 • € 19,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Paranoten zijn ook bekend als Braziliaanse noten of amazone noten. Ze zijn bijzonder rijk aan selenium, vitamine E en fosor. Onze paranoten zijn super vers, biologisch en onbewerkt. Vrij van:

  € 19,95
 • € 15,50 Op voorraad
  Inhoud: 250 g

  Pecannoten hebben een rijke, boterachtige smaak.

  € 15,50
 • € 7,50 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Indianen in Noord-Amerika gebruiken pompoenzaad al eeuwen als medicijn tegen nierklachten en parasieten. Vrij van:

  € 7,50
 • € 31,00 Op voorraad
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: 25 ml

  Propolis is een puur natuurlijk product dat het lichaam ondersteunt. Manuka Health Propolis BIO30 Vloeibaar Alcoholvrij heeft een zeer hoog gehalte aan bioflavonoïden en andere bioactieve verbindingen die een krachtige ondersteuning bieden voor het immuunsysteem. BIO30+ bevat minimaal 30 mg aan bioflavonoïden. 

  € 31,00
 • € 6,50 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Cacao nibs zijn stukjes Cacao boon, deze zijn afkomstig van de Criollo cacaoboon uit Peru.  Onze Cacao nibs zijn 100% biologisch geteeld en geproduceerd in Peru. De nibs komen van de Criollo boon. Deze staat bekend om de hoge kwaliteit cacao. Van alle cacaoproducten komt slecht 1% van deze exclusieve boon. Vrij van:

  € 6,50
 • € 6,50 Op voorraad
  16 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Cacao poeder afkomstig van de Criollo cacaoboon uit Peru.  Ons Cacaopoeder is 100% biologisch verkregen op een plantage in Peru. Het poeder is afkomstig van de Criollo boon. Deze staat bekend om de hoge kwaliteit cacao. Slechts 1% van alle cacaoproducten bevat deze exclusieve boon. Vrij van:

  € 6,50
 • € 6,50 Op voorraad
  2 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Cacao bonen van het hoogstaande Criollo soort. Slechts 1% van alle cacao komt van deze boom. Rauwe Cacao bonen kunnen de meeste antioxidanten op aarde bevatten. Ook kan de cacao boon erantwoordelijk voor het gevoel van verliefdheid! Verantwoord snoepen, dat is rauwe cacao. Vrij van:

  € 6,50
 • € 7,95 Op voorraad
  Merk: Terrasana
  Inhoud: 750 g

  Terrasana Dadels, zonder pit en ongekonfijt

  € 7,95
 • € 22,46 € 24,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4life Reishi capsules bevatten ieder 400 milligram Reishi extract, zonder kunstmatige toevoegingen: biologische reishi full-spectrum extract dankzij 2-weg extractie methode van Duanhout voor het immuunsysteem

  € 22,46 € 24,95 -10%
 • € 21,95 Op voorraad
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Reishi paddestoel poeder is gemaakt van de Reishi Paddestoel. Dit superkruid is al 2000 jaar gebruikt in de oosterse geneeskunde. Deze Reishi paddestoel poeder komt uit het land van de Reishi: China. Vrij van:

  € 21,95
 • € 33,90 € 34,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 g

  Mushrooms4Life biologische Reishi bevat 3 vormen van biologisch Reishi. Een duo-extractie paddestoel supplement om de essentiele werkzame stoffen te maximaliseren. Biologische Reishi Van Duanhout 2-weg extractiemethode Voor het immuunsysteem 60 gram

  € 33,90 € 34,95 -3%
 • € 26,06 € 28,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologische Reishi Spore paddestoel supplement wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit Reishi sporen uit het Longquan district, huis van Chinese Reishi.  Biologische Reishi spore 6% triterpenen Voor het immuunsysteem 60 capsules

  € 26,06 € 28,95 -10%
 • € 9,50 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 gram

  Rijst eiwit/proteine poeder is gemaakt van rijst.

  € 9,50
 • € 22,26 € 22,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologische Shiitake Capsules bevatten een volledig extract van krachtige Shiitake paddenstoelen: biologische Shiitake 90% mycelium biomassa 2-weg extractiemethode voor het immuunsysteem

  € 22,26 € 22,95 -3%
 • € 17,50 Op voorraad
  5 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Spirulina Spirulina is een blauw-groene zoutwater alg. Deze Spirulina is van het soort Platensis. 100% biologisch verbouwt en geoogst op een eiland in de Zuid Chinese Zee. Een pure en schone natuurlijke omgeving voor behoud van alle voedingstoffen. Tot 15% volumevoordeel! Vrij van:

  € 17,50
 • € 17,50 Op voorraad
  19 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Inhoud: 500 tabletten (500mg per stuk) Tot 15% volumevoordeel! Spirulina kopen kan je overal maar hoge kwaliteit biologische spirulina met zoveel korting koop je echt alleen hier ;-)  Deze Spirulina is 100% biologisch geoogst bij het schone Hainan eiland met een schone natuur voor behoud van alle voedingstoffen.

  € 17,50
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Proteïne Blend chocolade is een licht verteerbaar, voedzaam eiwitpoeder met een volledig aminozuurprofiel, geschikt voor vegetariërs, veganisten en sporters.  Let op: volumevoordeel tot 15%!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Een biologische, plantaardige rauwe proteïne mix. Sunwarrior Blend Natural is zonder smaakstoffen. Volumekorting tot 15%!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Proteïne Blend is een nooit geëvenaarde mix van de beste, rauwe, plantaardige proteïnes. Sunwarrior Warrior Blend is een licht verteerbaar, voedzaam eiwitpoeder met een volledig aminozuurprofiel, geschikt voor vegetariërs, veganisten en sporters. Onze persoonlijke favoriet, ook heerlijk van structuur en smaak!  Let op: volumevoordeel tot 15%!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Plus is een biologische, rauwe, plantaardige proteïnemix met een prachtig aminozuurprofiel. 72% eiwit.  Tot 15% volumevoordeel!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Plus is een biologische, rauwe, plantaardige proteïnemix met een prachtig aminozuurprofiel. 72% eiwit. Zonder smaaktoevoeging.  Tot 15% volumevoordeel!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Plus is een biologische, rauwe, plantaardige proteïnemix met een prachtig aminozuurprofiel. 72% eiwit.  Tot 15% volumevoordeel!

  € 35,95
 • € 20,50 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Protein is het ultieme rauwe, plantaardige superfood eiwit voor fitness en gezondheid liefhebbers. Ideaal voor diegenen die spieren op willen bouwen, vet willen verliezen en het verhogen van atletische prestaties. Tot 15% volumekorting!

  € 20,50
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Protein is een plantaardig, rauw eiwit poeder voor shakes en smoothies. Perfect voor veganisten, vegetariërs, sporters en iedereen die waarde hecht aan optimale gezondheid. Tot 15% volumekorting!

  € 35,95
 • € 35,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: Opties

  Sunwarrior Classic Protein is het ultieme rauwe, plantaardige superfood eiwit voor fitness en gezondheid liefhebbers. Ideaal voor diegenen die spieren op willen bouwen, vet willen verliezen en het verhogen van atletische prestaties. Tot 15% volumekorting!

  € 35,95
 • € 39,95 Op voorraad
  Merk: Sunwarrior
  Inhoud: 800 g

  Sunwarrior Illumin8 is een overheerlijke maaltijdshake die met recht een maaltijdshake genoemd mag worden, want hij bevat alles wat je nodig hebt in een maaltijd! Geschikt als: Maaltijdvervanger Toevoeging maaltijd Voedingssupplement voor of na het sporten

  € 39,95
Toont 81 - 120 van de 131 items