• Actie!
  • -5%
  • Sunwarrior Probiotics Capsules

Sunwarrior Probiotics V-Caps (30 stuks)

€ 35,95
€ 34,15 -5%
Inclusief BTW
Op voorraad

Sunwarrior Probiotics Vegan Capsules zijn stabiele, maagzuurbestendige SBO (Soli Based Organisms) probiotica gecombineerd met prebiotica en chloroplasten om de spijsvertering en enzymfunctie te verbeteren.

Volumekorting

Aantal Korting Je bespaart
2 10% Tot € 6,83
3 15% Tot € 15,37
Aantal

Sunwarrior Probiotica V-Caps productomschrijving

De werking van een goed immuunsysteem en spijsverteringsstelsel is afhankelijk van een goede darmflora. Hiervoor zijn goede bacteriën essentieel, echter door onze hedendaagse levensstijl en eetgewoontes zijn deze niet altijd voldoende aanwezig in ons lichaam. Onder andere in zuivelproducten zoals yoghurt komen deze goede bacteriën van nature voor. Maar ook door voedingssupplementen kan men deze goede bacteriën aanvullen. Probiotica zijn zogenaamde goede bacteriën, welke levend de darmen zullen bereiken, zonder door bijvoorbeeld maagzuur en galsap te worden gehinderd.

Sunwarrior Probiotics V-Caps zijn probiotica op basis van natuurlijke producten. Dit 100% vegan product is vrij van gluten, soja, suiker en zuivel. De houdbaarheidsformulering is gebaseerd op de opmerkelijke eigenschappen van "soil-based organismen" en elke portie levert 10 miljard CFU op die binnen je spijsverteringssysteem wordt omgezet in 100 miljard CFU.

Sunwarrior Probiotics V-Caps ingrediënten

Soilbased Organism Probiotische Blend: Saccaromyces bouladrii, Bacillus coalugans, Bacillus coalugans, Bacillus subtilis Spinazie-extract, Non-Fiber Pahge Blend: LH01-myoviridae, LL5-Siphoviridae, T4D-Myoviridae, LL112-Myoviridae

Andere ingrediënten: rijstzetmeel, cellulose (plantaardige capsule)

Sunwarrior Probiotics V-Caps gebruiksaanwijzing

Zoals bij vrijwel alle capsules wordt ook voor Sunwarrior Probiotics Capsules geadviseerd deze voor een maaltijd in te nemen, zodat het op de juiste wijze door het lichaam opgenomen kan worden. De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag.

Sunwarrior Probiotics V-Caps bewaaradvies

Houd de verpakking afgesloten. Het product behoeft niet gekoeld bewaard te worden, maar mijd wel direct zonlicht.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten