• Anti-pollution Drops (30ml - SUIT Matters)
  • Anti-pollution Drops (30ml - SUIT Matters)

Anti-pollution Drops (30ml - SUIT Matters)

€ 37,50
Inclusief BTW
Niet op voorraad

SUIT Matters heeft een heerlijk antioxidanten serum toegevoegd aan haar assortiment! Het is een serum op oliebasis dat uitstekend voedt, hydrateert en zelfs anti-aging eigenschappen heeft. Dat maakt dit serum wel heel bijzonder: behalve goede bescherming tegen vrije radicalen, heb je door deze rijke formule helemaal geen dagcrème meer nodig!

  • Voor alle huidtypes
  • Beschermt tegen vervuiling van buitenaf en ontgift
  • Anti-aging eigenschappen
  • Neutraliseert vrije radicalen
  • Inhoud: 30 ml
Aantal

Big, big city….

Luchtvervuiling neemt ook steeds ernstiger vormen aan in Nederland. De meetstations, waarvan de rapportages door het RIVM gepubliceerd worden, rapporteren dan ook steeds vaker 'matig' in plaats van voldoende tot goed. 

Inmiddels is overduidelijk dat luchtvervuiling mede veroorzaker is van veel ziektes, waaronder longziektes als astma en COPD. Maar ook voor de huid is luchtvervuiling een flinke belasting:

Fijne deeltjes (pollution particles), ofwel PM2,5 of nog kleiner, de nano-deeltjes, zijn tientallen malen kleiner dan de poriën van je huid, waardoor ze in de diepere lagen van je huid kunnen binnendringen. 

Daar veroorzaken ze niet alleen uitdroging en ontstekingen (zoals acné), maar ook ook vroegtijdige huidveroudering, zoals de ontwikkeling van rimpels en ouderdomsvlekken. Dat komt omdat luchtvervuiling niet alleen poriën blokkeert, maar ook de beschermende lipidebarrière van de huid aantast, wat leidt tot minder vocht en verhoogde gevoeligheid en rimpels als gevolg van oxidatieve stress. 

Anti-pollution huidverzorging

Ik hoor je al denken, wat is dat dan weer voor modegril. Nou, eigenlijk is het vrij eenvoudig en het slaat allemaal terug op vrije radicalen en antioxidanten:

Vrije radicalen zijn onstabiele atomen / moleculen die een elektron missen en op zoek zijn naar dat missende elektron. Vrije radicalen willen zich daarom zo snel mogelijk binden aan iets anders. Vrije radicalen in je lichaam kunnen zich binden aan zieke cellen of ziekteverwerkers en die onschadelijk maken, dat is mooi. Om je lichaam tegen teveel vrije radicalen te beschermen, zijn er de antioxidanten: zij geven één elektron af aan een vrije radicaal waardoor de vrije radicaal onschadelijk wordt gemaakt. 

Door toenemende luchtvervuiling krijgt je huid meer dan ooit vrije radicalen voor de kiezen, die allemaal onschadelijk moeten worden gemaakt om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. 

Wat moet een goede anti-pollutionverzorging doen: 

  1. de effecten van vervuiling in de huid genezen
  2. verdere negatieve effecten op de huid door luchtvervuiling (zoals vroegtijdige huidveroudering) voorkomen

SUIT Anti-pollution Drops is een rijk olieserum dat is volgestopt met

  1. ontstekingsremmende en helende ingrediënten om de huid te genezen
  2. antioxidanten om de vrije radicalen onschadelijk te maken en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen

Kortom: SUIT Anti-pollution Drops is een olieserum met zoveel antioxidanten dat het echt elke luchtvervuiling aankan! 

SUIT Anti-pollution Drops is overigens niet alleen bedoeld als beschermer: het is volwaardige, uitstekende verzorging voor je huid: het hydrateert, verzorgt, beschermt en heeft bovendien een anti-aging werking. Waar je normaal gesproken een serum onder een gewone dagcrème aanbrengt, hoef je na aanbrengen van dit olieserum géén dagcrème meer te gebruiken maar kan je gelijk met je opmaak-ritueel beginnen. Heerlijk toch?!! 

SUIT Antipollution Drops: voor wie?

Een musthave voor elke citydweller. Geschikt voor alle huidtypen.

Waarom SUIT anti-pollution drops

Anti-pollution Drops: dé reactie op het groeiend aantal huidproblemen die ontstaan door (milieu)vervuiling. Dit effectieve serum gaat zichtbare en onzichtbare effecten van vervuiling op de huid tegen en voorkomt daarmee vroegtijdige huidveroudering. Naast vroegtijdige huidveroudering zijn o.a. overmatige pigmentvlekvorming, ontstekingen zoals acné, uitdroging. huiduitslag, afsluiting van de poriën, ophoping van giftige stoffen, overproductie van talg, gevoeligheid voor UV-straling, zuurstofgebrek, eczeem en andere voorkomende huidproblemen gekoppeld aan stedelijke vervuiling.

De huid verliest langzaamaan haar barrièrefunctie en de kans op vroegtijdige veroudering van je huid, acné, een doffe uitstraling, een verslapte, gevoelige en/of een vlekkerige (ouderdomsvlekken) huid vergroot.

SUIT anti-pollution drops bevat een geconcentreerde formule die onmiddellijk bescherming biedt tegen schadelijke verontreinigende stoffen uit de stad. Het beschermt, verdedigt en ontgift niet alleen tegen de vrije radicalen en vervuiling, het helpt de natuurlijke afweer van de huid te versterken en het ondersteunt het vermogen om te ontgiften. De natuurlijke vocht- en barrièrefunctie maar ook de oliebalans van je huid komt in balans en de pH wordt hersteld en blijft gezond.

De Anti-pollution Drops zijn 100% natuurlijk, met de hand gemaakt, en gebotteld in een donker violet Miron-glas. Mironglas beschermt de Anti-pollution Drops tegen zonlicht waardoor het product langdurig zijn kwaliteit behoudt.

Gebruiksaanwijzing

Verdeel 's morgens na het reinigen van je huid 1-2 drops over je gezicht en masseer het goed in. Een 'normale' dagcrème is niet meer nodig om eroverheen te smeren, het serum zelf biedt uitstekende bescherming én verzorging. 

Inhoud

30 ml

Ingrediënten INCI

Camellia Oleifera Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Algae Oil, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil & Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil & Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Tocopherol, Calodendrum Capense Oil, Schinus Therbinthifolius Fruit Oil, Cymbopogon Martini Oil, geraniol, linalool, limonene.

Anti-pollution Drops en de werkzame bestanddelen

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar welke ingrediënten ervoor zorgen dat je huid optimaal beschermd is tegen luchtvervuiling. 

Camellia Japonica Oil (Camellia Oleifera Oil)  Antimicrobieel, ontstekingsremmend, antioxiderend, vangt vrije radicalen, helpt bij de collageen-opbouw van je huid
Perilla Seed Oil* (Perilla Ocymoides Seed Oil) Ontstekingsremmend, antibacterieel, zeer geschikt bij eczeem, psoriasis en een droge en jeukende huid
Olive Squalane Oil (Olea Europaea Fruit Oil)  Squalane helpt een droge huid te bestrijden en helpt bij de behandeling van diverse huidproblemen
Laminara digitata (Algae Oil)  Bruine algen zijn rijk aan actieve antioxidanten, antibacterieel, ontstekingsremmend. Zeer geschikt bij een acné-huid, versterkt de huidbarrière
Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate (Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil & Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate)  Antioxiderend, verbetert de cellulaire functie, vergroot de huidbarrière en verhoogt de collageensynthese

Kakadu Plum Extract (Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil & Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract) 

Een van de hoogste vitamine C-concentraties
Schisandra CO2 Extract (Schizandra Sphenanthera Fruit Extract)  Anti-hepatotoxisch en ontstekingsremmend en is met recht een antioxidant
Vitamin E (Tocopherol)  Hydraterend, ontstekingsremmend, wondgenezend, verzachtend en antioxiderend.
Yangu Oil (Calodendrum Capense Oil)  Beschermt tegen Ultraviolette straling, rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten
Pink Pepper Essential Oil (Schinus Therbinthifolius Fruit Oil)  Ontstekingsremmend, schimmelwerende en antioxiderend
Palmarosa Essential Oil* (Cymbopogon Martini Oil)  Bevat, naast een heerlijke geur, uitstekende huidverzorgingseigenschappen

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten