• Skalaris natuurlijke zonnebrand (150ml - Skalaris)
  • Skalaris natuurlijke zonnebrand (150ml - Skalaris)
  • Skalaris natuurlijke zonnebrand (150ml - Skalaris)
  • Skalaris natuurlijke zonnebrand (150ml - Skalaris)

Skalaris zonnebrand SPF15 of 30 (150ml - Skalaris)

€ 28,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Skalaris zonnebrand

  • is 100% natuurlijk en biologisch
  • heeft geen chemische filters
  • heeft geen nanodeeltjes (ook geen gecoate nanodeeltjes)
  • is verkrijgbaar in factor 15 en factor 30
  • heeft zinkoxide als werkzaam natuurlijk zonnefilter
  • nieuwe formule, smeert nu nog beter uit!
Factor
Aantal

Waarom Skalaris zonnebrand lotion kopen (150 ml in factor 15 of 30)

Zonnen is hartstikke gezond! Tenminste, mits niet te lang. En indien wel te lang, dan natuurlijk goed beschermd. Waarom? Zonnestraling is noodzakelijk voor het aanmaken van Vitamine D. Eigenlijk zou je elke dag tenminste een kwartiertje zonder bescherming de zon in moeten gaan voor een goede aanmaak van Vitamine D. Je lichaam kan dat namelijk niet zelf.

Ga je langer de zon in, dan is een goede zonnebescherming hartstikke belangrijk. En dat geldt voor alle huidtypes, de gevoelige huid types en de minder gevoelige huidtypes. 

Natuurlijk moet je je wel beschermen tegen overmatige zonnestraling. Bijna alle zonnebrandcremes gebruiken kankerverwekkende ingrediënten, die producten kun je beter vermijden.

Skalaris zonnebrand lotion is gegarandeerd 100% natuurlijk en 100% veilig. Skalaris bevat geen parabenen, sulfaten, petrochemische bestanddelen, synthetische kleurstoffen, phtalaten, siliconen, ethanolamines, SLS en ook geen nanodeeltjes.

Skalaris zonnebrand lotion: hoe werkt dat eigenlijk?

De 100% natuurlijk-biologische samenstelling van deze lotion heeft een beschermende werking tegen zonnestraling en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid om de dagelijkse dosis vitamine D te maken.

De werking van de bescherming is gebaseerd op mineralen en reflecteert de zonnestraling zonder gebruik te maken van (gecoate) nanodeeltjes. Deze zonnebrand lotion biedt bescherming tegen zowel UV A, als UV B.

Beschermingsfactor 15 betekent letterlijk dat je 15 keer langer in de zon kan blijven dan dat je zonder bescherming in de zon kan blijven voordat je verbrandt. Heb je bijvoorbeeld een heel lichte huid en kan je maximaal 15 minuten in de zon zonder te verbranden, dan kan je met factor 15 drie uur en drie kwartier in de zon zonder te verbranden. 

Skalaris zonnebrand lotion gebruiksaanwijzing

Breng de lotion 15 tot 20 minuten voordat u in de zon gaat aan op alle stukken van je huid die de zon gaan zien, inclusief het gezicht, contact met de ogen is niet erg.

Herhaal dit iedere twee uur, met name na het zwemmen, wassen of bij sterke transpiratie.

Overige informatie: Bewaar het product koel en vermijdt directe zonnestraling. Verminderde blootstelling aan de zon en het gebruik van kleding en zonnebrandcrème helpt het risico op beschadiging door zonnestraling te verminderen.

Skalaris zonnebrand ingrediënten

Actief ingrediënt: Zinkoxide

Ingrediënten Skalaris zonnebrand spf 15: Water, Sesamzaadolie*, Olijfolie*, Zinkoxide, Granaatappel, Cacaoboter, Carnaubawas, Sheaboter, Wortelolie*, Zeoliet, Xanthan Gum, Kokosolie*, Goudsbloem*, Duizendblad, Duindoorn*, Frambozenpitolie*, Kokospulp*, Glyceryl Stearaat Citraat, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Citroenzuur, Glyceryl Caprylaat, Zilvercitraat, Limonene**, Linalool**

Ingrediënten Skalaris zonnebrand spf 30: Water, Sesamzaadolie*, Zinkoxide, Olijfolie*, Granaatappel, Cacaoboter, Carnaubawas, Sheaboter, Wortelolie*, Zeoliet, Xanthan Gum, Kokosolie*, Goudsbloem*, Duizendblad, Duindoorn*, Frambozenpitolie*, Kokospulp*, Glyceryl Stearaat Citraat, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Citroenzuur, Glyceryl Caprylaat, Zilvercitraat, Limonene**, Linalool**

*van gecertificeerde biologische teelt

**van natuurlijke essentiële oliën

Inhoud: 150 ml in een handige, luchtdichte pompflacon. 

Skalaris zonnebrand creme herkomst

EU

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

TR Speerstra
09-08-2019

Hele fijne crème die ik dagelijks gebruik over mijn dagcrème. Smeert heerlijk uit en daarom ga ik nu de SPF30 aanschaffen voor een zonvakantie. Ben erg benieuwd. Dit product is echt een aanrader en je doet er lang mee.

Zoë
18-05-2019

Ik las in je nieuwsbrief dat de formule van skalaris was verbeterd dus ik heb me laten overhalen. Vroeger was ik namelijk niet zo tevreden omdat ik een vieze dikke witte waas over mijn lijf kreeg. Het is ongelooflijk wat het verschil is met nu, het smeert supergoed uit. Ik gebruik factor 30 en dat is helemaal prima. En de witte waas is weg. Ik koop hem voortaan weer.

Liesbeth
14-03-2019

Het vervelende van 'veilige' zonnebrandcreme met een mineralenfilter is dat er zo'n witte laag op je huid blijft liggen. Hoe hoger de factor, hoe meer je dat ziet. <br /> Ik heb nu Skalaris SPF 30 uitgeprobeerd omdat het een nieuwe formulering is en ik kan echt mijn ogen niet geloven. Wat smeert deze zonnebrandcreme goed uit! Ik ben fan!

Els
03-02-2019

En dat is best wel bijzonder voor een natuurlijke zonnebrandcreme. Ik gebruik wel de 15 i.p.v. de 30, want bij de 30 stoor ik me toch teveel aan de witte waas.

Arianne
23-08-2018

Voor een creme met een natuurlijk filter smeert skalaris zonnebrand creme het best van alle cremes die ik heb uitgeprobeerd. En het ruikt lekker!

Hanneke
01-08-2018

Wat fijn dat jullie dit heerlijke merk aan jullie assortiment hebben toegevoegd. <br /> Ik heb een heel lichte huid en veel huidkanker in de familie. Ik ben zo voorzichtig met mijn huid, voor mij gegarandeerd geen chemische zonnebrandcreme. <br /> Het voordeel van Skalaris zonnebrand is ook de olieachtige substantie, zelfs in de zon blijft mijn huid goed gehydrateerd.

Eline
27-07-2018

Skalaris zonnebrand ken ik eigenlijk pas kort. Ik zocht een natuurlijke zonnebrand creme die geen witte strepen achterlaat. Nou ja, dat doen dus eigenlijk alle natuurlijke zonnebrand cremes. Maar Skalaris is van zichzelf lichtgetint, dus dat maakt de huid beduidend minder wit dan andere merken zoals Weleda. Kortom, ik ben heel erg blij! En het ruikt lekker en smeert goed uit.

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten