Sambal Brandal BIO (200g - Yakso)
Biologische sambal brandal van Yakso: Houd je van extra pittig, kies dan voor deze sambal!
Deze sambal badjak van Yakso is een kruidige variant op de Indonesische sambal. De pasta is extra kruidig doordat er ui, knoflook en diverse kruiden aan toegevoegd zijn. Door de specifieke smaak is sambal badjak heerlijk in stoofgerechten en sauzen. Natuurlijk is het ook een onmisbare smaakmaker in Oosterse gerechten!
Yakso biologische sambal brandal ingrediënten
Sambal oelek* (cayennepeper*, zout, azijn*, maïszetmeel*), uien*, agavesiroop*, zonnebloemolie*, shoyu* (SOJAbonen*, TARWE*, water, Aspergillus oryzae), zeezout*, azijn*, maïszetmeel*, specerijen*, verdikkingsmiddel: xantangum. * van biologische herkomst
Yakso biologische sambal brandal voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 709 kJ (171 kcal) |
Vet | 12,0 g |
- waarvan verzadigd | 1,4 g |
Koolhydraten | 14,24 g |
- waarvan suikers | 12,6 g |
Voedingsvezels | 1,0 g |
Eiwit | 1,7 g |
Zout | 7,6 g |