RVS rietjes + borsteltje (6st - Bambaw)

€ 9,99
Inclusief BTW
Op voorraad

Proost zonder afval te veroorzaken met deze duurzame, herbruikbare rietjes.

Aantal

“Het is maar een rietje” – zeiden 8 miljard mensen. Plastic rietjes zijn een groot probleem, alleen al vanwege de enorme hoeveelheid. Naar schatting worden in de Verenigde Staten alleen al per dag 170 tot 390 miljoen rietjes gebruikt. Dat is genoeg om ze minstens een keer rondom de wereld te wikkelen.

De meeste plastic rietjes worden na eenmalig gebruik weggegooid. Nadat je ze een paar minuten hebt gebruik om van je drankje te genieten, eindigen de rietjes op de vuilnisbelt of blijven ze eeuwenlang liggen in de natuur.

Weiger rietjes voor eenmalig gebruik: de beste optie is het totaal weigeren van rietjes. Maar niet iedereen wil of kan stoppen met het gebruik van rietjes. Dan is een herbruikbaar rietje zonder plastic het meest milieuvriendelijke alternatief. De meeste eco rietjes zijn gemaakt van bamboe, metaal, glas of siliconen.

Proost met herbruikbare rietjes: door thuis herbruikbare rietjes zonder plastic te gebruiken, kan je altijd genieten van een duurzaam drankje. Bewaar herbruikbare rietjes op een handige plek waar je ze makkelijk vandaan kunt halen, zoals je handtas of rugzak, zodat je wegwerpplastic makkelijk het hoofd kan bieden.

Bambaw RVS rietjes productkenmerken

De metalen rietjes van Bambaw zijn gemaakt van voedselveilig roestvrij staal. Met behulp van de bamboe bewaarkokers kan je je eigen metalen rietjes overal stijlvol opbergen.

  • Stevige metalen rietjes: alle herbruikbare rietjes hebben hun eigen voordelen. Roestvrijstalen rietjes gaan levenslang mee aangezien het stevige materiaal niet breekt of buigt. De metalen rietjes zijn makkelijk schoon te maken met de bijbehorende rietjesborstel en zijn vaatwasserbestendig.

Wat zit er in de verpakking?

  • 6 Metalen rietjes (lengte 21cm)
  • 1 Borsteltje van bamboe
  • 1 Katoenen opbergzakje

Gebruikte materialen

Roestvrij staal 304: Roestvrij staal is corrosiebestendig. Bovendien is het een van de meest gerecycleerde materialen ter wereld, vóór papier en glas. 60% van de nieuwe productie van roestvrij staal is afkomstig van gerecycleerd materiaal. Door de flexibiliteit van de 304 roestvrijstalen draad kan de borstel gemakkelijk in elke vorm worden gebogen om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Duurzaam en gaat lang mee.

Katoen: het zakje is 100% uit dik katoenen canvas gemaakt. Makkelijk om de rietjes mee te nemen en in op te bergen.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten