• Runder collageen blend (Mattisson - 300g)

Runder collageen blend (Mattisson - 300g)

€ 19,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan® met Calcium, MSM, Vitamine C, Magnesium en Hyaluronzuur. Vrij van conserveringsmiddelen.

Aantal

Mattisson runder collageen productinformatie

Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten. Collageen is een eiwit dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en regeneratie (herstel) van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Collageen is sterk en flexibel.

Mattisson runder colllageen ingrediënten en inhoud

Ingrediënten: 63,8% Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan®, 14,7% Calcium Citraat, 12,8%, MSM, Vitamine C, Magnesium citraat, Magnesium bisglycinaat, Hyaluronzuur, Vanille Smaakaroma

Inhoud: 300 gram

Mattisson runder collageen gebruiksaanwijzing

1 x daags 16 gram Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan® (afgestreken maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten