• Actie!
  • -20%

Rhino Horn Neusspoeler

€ 12,95
€ 10,36 -20%
Inclusief BTW
Op voorraad

Hooikoorts, verkouden of bijholteontsteking? Spoel je neus eenvoudig vrij, voor een schone neus en vrije ademhaling. Een gezonde neus binnen handbereik. Koop de Rhino Horn vandaag en spoel morgen je neus al vrij!

Aantal

Rhino Horn Neusspoeler

Met de Rhino Horn houd je jouw neus open en vrij. De neusdouche spoelt verstoppingen, allergenen en pollen weg. Met de natuurlijke zoutoplossing bereik je ook de bijholten en breng je het neusslijmvlies tot rust. Je kunt direct weer vrij en opgelucht ademen. Dit maakt de Rhino Horn dé keuze voor voordelige en effectieve dagelijkse hygiëne van je neus.

De Rhino Horn is een medisch hulpmiddel, gemaakt van recyclebaar en BPA-vrij kunststof. Neus spoelen is mild voor de neus en de Rhino Horn wordt vaak voorgeschreven voor huisartsen, longartsen en KNO-artsen.

  • Natuurlijk
  • Voordelig te gebruiken
  • Ook voor kinderen
  • Mild voor de neus
  • Hele jaar te gebruiken

Rhino Horn Neusspoeler gebruik

Wanneer neus spoelen met de Rhino Horn neusspoeler?

Neus spoelen met een zoutoplossing helpt bij verkoudheid, bijholteontsteking en hooikoorts. Tevens is neus spoelen onderdeel van de Nederlandse KNO behandelrichtlijnen na een neusoperatie om de neusholten schoon en vrij te houden. De Rhino Horn wordt gebruikt bij:

Hooikoorts

Neus spoelen is een effectieve manier om de vervelende symptomen van hooikoorts te verlichten. Je spoelt je neus schoon, brengt je neusslijmvlies tot rust en hebt minder last van klachten.

Verstopte neus

Met de neusdouche spoel je vastzittend slijm gemakkelijk weg uit je neus. Het zoute water herstelt de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het neusslijmvlies. Resultaat: je kan weer vrij ademen.

Bijholteontsteking

Bij een bijholteontsteking zorgt een neusdouche voor verlichting. Met een natuurlijke zoutoplossing spoel je de neus en bijholtes schoon en neemt de zwelling van het slijmvlies af.

Na een neusoperatie

Na een neusoperatie adviseren KNO-artsen veelal de neus te spoelen met een zoutoplossing. Dit helpt op een voorzichtige manier oud bloed te verwijderen en korstvorming tegen te gaan.

Rhino Horn Neusspoeler hoe spoel ik mijn neus?

Wat heb je nodig?

  • Rhino Horn
  • Doseerlepel voor zout
  • Kraanwater
  • Zout zonder jodium

Neus spoelen met de Rhino Horn is eenvoudig en voordelig. Door de vorm van de neusdouche spoel je met natuurlijke spoeldruk. Met bijgeleverde doseerlepel voor zout maak je voordelig een natuurlijke zoutoplossing met dezelfde zoutwaarde als je neusslijmvlies. Dit zorgt voor de reinigende werking en comfortabel neusspoelen.

1. Zout

Neem één doseerlepel puur zout zonder jodium en giet deze in de Rhino Horn.

2. Water

Vul de Rhino Horn met kraanwater op lichaamstemperatuur (+/- 37 graden Celsius) tot aan de hals. Bij twijfel over waterkwaliteit, kook je het water eerst en laat je het afkoelen tot lichaamstemperatuur. Dek het kannetje af met je handpalm en vinger en schudt de Rhino Horn enkele malen. De zoutoplossing is nu klaar voor gebruik.

3. Spoelen

Zet de Rhino Horn aan je neus en buig je hoofd opzij. Start met het neusgat dat het minst verstopt is. Door de druk komt de neusspoeling vanzelf op gang. De zoutoplossing spoelt het ene neusgat in en het andere weer uit. Wissel halverwege af en giet de resterende oplossing in het andere neusgat.

4. Drogen

Droog en dep je neus zacht met een handdoek of zakdoek. Snuit rustig je neusgaten één voor één. ​Spoel de Rhino Horn na gebruik af met water en laat hem drogen. Je neus is nu schoon en je kan weer vrij ademhalen!

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten