Rebottled glazen 330ml Amber (2-pack)

€ 12,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Lege wijnflessen geupcycled tot drinkglazen. Niet na 1x weggooien maar voor altijd hergebruiken.

Aantal

Wijnflessen worden na 1 keer gebruik weggegooid. In de glasbak, dat dan weer wel. Maar daar vallen ze stuk en ontstaat er een tijd- en energierovend proces dat recycling heet waardoor er weer nieuwe flessen ontstaan voor eenmalig gebruik. Raar eigenlijk, nu je weet dat het ook anders kan. Dat 'anders' heet Rebottled. 

Rebottled glas 330 ml Amber (2-pack)

Gemaakt van wijnflessen. Onze tumblers zijn het icoon voor de transitie naar een circulaire economie, de start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen, maar ons product staat symbool voor zoveel meer. Door lege wijnflessen te upcyclen maken we coole tumblers en leggen we de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven. Dit doen we samen met onze trainees in de Rebottled Factory, waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden het beste uit zichzelf te halen. De glazen zijn perfect te gebruiken voor water, frisdrank of cocktails.

Door lege wijnflessen te upcyclen legt Rebottled de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven.

Iedere fles is natuurlijk uniek. Dat betekent dat geleverde producten, in kleur en vorm, iets kunnen afwijken van bovenstaande productfoto.

Alle drinkglazen zijn vaatwasserbestendig en voorzien van een Rebottled logo. De glazen zijn ongeschikt voor warme dranken. Inclusief 2-pack geschenkverpakking.

Rebottled glas 330 ml Amber productkenmerken

  • Afmeting: 11x7,5 cm
  • Gewicht: 200 gram
  • Inhoud: 330 ml
  • Kleur: Amber

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten