Ralph & Jane (W)Healthy Wondermix (400g)

€ 6,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Met deze Ralph & Jane (W)Healthy Wondermix maak jij gemakkelijk heerlijke en gezonde recepten. De mix bestaat uit teff-meel, biologisch boekweitmeel, biologisch bakbananenmeel en spirulina. Door de spirulina zullen je baksels een knalgroene kleur krijgen. De ingrediënten zijn van origine glutenvrij, vrij van lactose en caseïne en veganistisch.

Aantal

Ralph & Jane (W)Healthy Wondermix

Je kunt je darmflora verbeteren door het maken van bijvoorbeeld heerlijke wraps van deze mix.

De bloedsuiker stijgt zeer langzaam door het hoge vezelgehalte en het product verzadigt daarom zeer lang. De eiwitten in deze mix hebben een zeer complete aminozuur samenstelling. Wat deze mix uniek maakt qua gezondheidseigenschappen is het zeer hoge gehalte van resistent zetmeel. Resistent zetmeel wordt ook wel gezien als een prebioticum, met andere woorden een goede voedingsbodem voor een gezonde darmflora. Dit komt omdat resistent zetmeel niet verteerd wordt in de dunne darm, maar pas in de dikke darm. Dit betekent ook dat resistent zetmeel niet als glucose en calorieën wordt opgenomen in het lichaam, en dat is gunstig als je bijvoorbeeld graag je vetpercentage wil verlagen. Daarnaast zijn producten die je van deze Wondermix kunt maken heerlijk van smaak vanwege een ‘filmend’ mondgevoel en een subtiel zoetje van het bakbananenmeel. De spirulina component zorgt na toevoegen van water voor een knalgroene kleur om naast de voedingswaarde ook de fun factor te verhogen.

Ralph & Jane (W)Healthy Wondermix ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten

Teff meel, Bio boekweit meel*, Bio groene bakbananen meel*, spirulinapoeder*

*biologisch

De teffmeel is afkomstig van een vaste partner in Africa. Boeren maken deze hoge kwaliteit teff speciaal voor Ralph & Jane. Vervolgens wordt de teff in Nederland bewerkt naar Teffmeel volgens de standaarden van Ralph. Dit geeft de boeren een veiligheid van verkoop en inkomen.

Voedingswaarde per 100 g

Energie  1463/352,4 kj/kcal
Vetten 2,4 g
   - waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 71,9  g
   - waarvan suikers 0,1 g
Eiwitten 13,7 g
Zout 1,2 g
Vezels 16,4 g
Resistent zetmeel* 14,8 g

* Een groot deel van de koolhydraten is in de vorm van resistent zetmeel, wat niet opgenomen wordt in het bloed als suiker/calorieën maar onder andere door het hoge vezelgehalte een voedingsbodem zal zijn voor goede darmbacteriën in de dikke darm

Ralph & Jane (W)Healthy Wondermix gebruik en producteigenschappen

Gebruik

100g meel + 1 ei + 200 ml water, melk of melkvervanger: Goed voor 2 a 3 wraps. Naast (W)Healthy Wonder Wraps is deze mix ook te gebruiken voor het maken van koekjes, wafels, pizzabodems, burgers en nog veel meer.

Producteigenschappen

Natuurlijk, Vega vriendelijk, biedt langdurige verzadiging (stilt de trek), vezelrijk, bron van eiwit, geen toegevoegde suikers, rijk aan resistent zetmeel.

Receptenboek met 16 recepten van Ralph & Jane

Ralph & Jane bakmix recepten

Heb je belangstelling? Download dan nu snel het receptenboek met maar liefst 16 overheerlijke, verrassende, veelzijdige recepten in het tabblad van de downloads. 

Download

E-book Ralph & Jane OER recepten

E-book Ralph & Jane OER recepten

Download (3.95M)

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten