• Puur Rineke Groene Multi

Groene Multi (120 capsules - Puur Rineke)

€ 28,95
Inclusief BTW
Niet op voorraad

Uit het assortiment!

Klik hier voor de 100% nannochloropsis gaditana van Puur & Fit. Puur&Fit heeft 180 capsules voor € 33,- in een verpakking die in de brievenbus past. Dus je betaalt ook nog eens geen verzendkosten! 

Aantal

Uit het assortiment!

Puur Rineke Groene Multi productomschrijving

Een gangbaar ‘multipreparaat’ is vaak een combinatie van, veelal synthetische, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Deze groene multi is geen gangbaar multipreparaat. Het bestaat voor 100% uit de alg nannochloropsis gaditana die aan de basis van de voedselketen staat. Deze wordt gekweekt in afgesloten bassins in Nederland. Zodoende bevat het geen verontreiniging uit de zee. Deze groene multi bevat veel meer verschillende voedingsstoffen dan een gangbare multi, namelijk: essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen, enzymen, extra vezels, gezonde vetten, fosfolipiden en chlorofyl. Onder andere: ijzer* (ondersteunt de vermindering van vermoeidheid), mangaan* (activeert je natuurlijke energie in het lichaam), jodium* (draagt bij aan een normale energiehuishouding) en omega 3 EPA** (goed voor het hart).

* Deze effecten worden alleen verkregen bij een dagelijkse inname van 6,6 mg ijzer, 0,54 mg mangaan en 44 mcg jodium. Dit staat gelijk aan een dagdosering van 4 groenemulticapsules. **Dit effect wordt alleen verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Puur Rineke Groene Multi ingrediënten en voedingswaarde

Nannochloropsis gaditana, veganistische capsule (HPMC).

Deze groene multi bestaat voor 100% uit de alg ‘marine fytoplankton’. Deze alg staat aan de basis van de voedselketen en wordt ook wel ‘oerbron van alle leven’ genoemd. Deze groene multi bevat dan ook veel meer voedingsstoffen dan een gangbare multi, namelijk: essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, extra vezels, gezonde vetten en fosfolipiden. Ook is het een prima bron van jodium en chlorofyl. Zo compleet, dat is uniek voor een multi.

De alg wordt gekweekt in 100.000 jaar oud zeewater (uit een bron) in afgesloten bassins aan de oevers van de Oostvaardersplassen in Flevoland. Derhalve bevat het water (en dus ook de algen) geen verontreiniging uit de zee.

Het levert o.a. ijzer, mangaan, jodium en omega 3. Dit zijn slechts 4 van de vele elementen die de Groene algen multi bevat.

De Groene algen multi bevat ook chlorofyl, de groene blad- kleurstof die planten het leven geeft. “Alle leven komt uit de zee”, zo luidt een oud gezegde. Dat komt doordat zonlicht zorgt voor de aanmaak van fytoplankton en plankton verantwoordelijk is voor 70% van alle zuur- stof op aarde. De alg wordt gekweekt in 100.000 jaar oud zeewater (uit een bron) in afgesloten bassins aan de oevers van de Oostvaardersplassen in Flevoland. Derhalve bevat het water (en dus ook de algen) geen verontreiniging uit de zee. 

Puur Rineke Groene Multi gebruiksaanwijzing

4-6 capsules per dag, liefst bij een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Puur Rineke Groene Multi bewaaradvies

Houd de verpakking afgesloten. Het product behoeft niet gekoeld bewaard te worden, maar mijd wel direct zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten